TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hétfőtől újra élőben követhetjük a hírességek életét

 2024. április 12.

Már nem kell sokat várni hazánk díjnyertes cross-platform műsorára, ugyanis jövő hétfőn az Adom a napom 19 sztárvendéggel, izgalmas napi streamekkel és fantasztikus beszélgetésekkel tér vissza a VIASAT3-ra, természetesen élőben. Az első héten megtudhatjuk, hogyan telik Balogh Levente, Gryllus Dorka, Kamarás Iván és Molnár Ferenc „Caramel” napja.

Hétfőtől újra élőben követhetjük a hírességek életét

Április 15-től, jövő hétfőtől 5 héten át színesíti majd hétköznapjainkat az Invisible Island gyártásában készülő cross-platform produkció, amelyet a Televíziós Újságírók Díja szakmai zsűrije a 2023-as év legjobb talkshowjának szavazott meg.

Ahogy azt a korábbi évadoknál megszokhattuk, az esti élő stúdióbeszélgetések alapját az adott napi vendég napjából készült összefoglaló adja, de aki többre kíváncsi, már reggeltől követheti a hírességek napját: a www.adomanapom.hu stream oldalon filter nélkül, élőben nyerhetünk betekintést a hírességek életébe, így bennfentes pillanatokból most sem lesz hiány. 20 órától pedig a házigazda, Geszti Péter várja őket a stúdióban, hogy a VIASAT3-on élő adásban beszéljenek a napjukról és életük legfontosabb, legfelemelőbb, vagy akár legnehezebb időszakáról.

És hogy kik mutatják meg az életüket az Adom a napom 3. évadának első hetében?

Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozója, Balogh Levente adja nekünk először a napját: benézünk a gardróbjába, ahol tökéletes öltönyei közül választ reggelente, és az is kiderül, hogy kivel ül be egy italra, amikor szigorúan nem üzletről van szó.

Molnár Ferenc „Caramel” beenged minket a konyhájába is, ahol kizárólag vietnami fogások készülnek felesége, Szilvi és vietnami anyósa jóvoltából.

A szerdai különleges adásban egy őszinte beszélgetést láthatnak a kétgyermekes édesanyával, a színésznővel, Gryllus Dorkával, akit a nap végén Geszti Péter kérdez majd.

Vajon milyen élete legnagyobb szerepében, apaként, az ismert színész, Kamarás Iván és miért kell tudatosan tennie az egészségéért? A napjából és az esti beszélgetésből kiderül!

„Az, hogy a harmadik évaddal debütálunk pár hónap alatt, megmutatja, hogy igény van a jó és őszinte beszélgetésekre, egy olyan formátumra, ami nem hangos, nem hivalkodó, viszont nagyon tartalmas. Izgatottan várom az új szezont: lesznek olyan vendégeim, akiket már jól ismerek – bár ennyire még sosem láttam bele a napjukba – és olyanok is, akikkel még nem találkoztam, de nagyon kíváncsi vagyok arra, milyenek is ők valójában. Egy biztos, őszinteségből most sem lesz hiány” – mondta az új évad kapcsán Geszti Péter, az Adom a napom házigazdája.

Műsorinfó: VIASAT3

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!