TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hókölykök a Disney Csatornán

 2017. december 11.

Készüljetek, mert a Disney „Hókölykök” című filmjével indul a véget nem érő kaland! Öt tündéri, beszélő kiskutya eljut a jeges sarkvidékre, ahol izgalmas, egész Alaszkát átszelő kutyaszán verseny veszi kezdetét. Hókölykök vetítés december 15-én 19:00-kor.

Hókölykök a Disney Csatornán

Öt vagány kutya bevetésre kész: a nagytestű Pocak, a belevaló Rózsabimbó, a jó kedélyű Buddha, a piszkos Maszat és a tiszteletreméltó Bukfenc.
Tarts a hókölykökkel mókán, kalandokon és izgalmakon át egy kutyát próbáló versenyen, a hideg Alaszkán keresztül. Hangolódj a karácsonyra ezzel a csodálatos családi filmmel, amely a csapatmunka erejéről szól, és arról, követned kell az álmaidat.

Ne maradj le erről a szórakoztató és szívet melengető filmről! Nézd meg december 15-én, pénteken 19:00-kor vagy az ismétlést december 16-án, szombaton, 12:00-kor.

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!