TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hőssé válni villámgyorsan

 2016. február 10.

Márciustól új sorozattal bővül a VIASAT3 szuperhős-univerzuma: a S.H.I.E.L.D. ügynökei mellé érkezik a Flash – A Villám.

Hőssé válni villámgyorsan

A zöld íjász spin-off sorozata Barry Allen (Grant Gustin) történetét viszi tovább, aki egy balesetben szerzett természetfeletti képességeinek köszönhetően a világ leggyorsabb embere lesz. Szuperhős-alteregója segítségével az igazságszolgáltatást segíti, de egyúttal megszállottan kutat anyja gyilkosa után, és megpróbálja tisztázni börtönben raboskodó édesapját is. A balesetben azonban nem csak ő kapott szuperképességeket, és az így szerzett adottságokat nem feltétlenül használja mindenki jó célokra.

A 23 részes első évadban vendégszereplőként feltűnik a Szökés című sorozatból megismert Wentworth Miller, Dominic Purcell és Robert Knepper, azaz Michael Scofield, Lincoln Burrows és T-Bag, a Spartacus címszereplője: Liam McIntyre, valamint Mark Hamill (Csillagok háborúja) is. További érdekesség, hogy a Barry Allen apját megformáló John Wesley Shipp (akit a magyar nézők leginkább a Dawson és a haverokból ismerhetnek) a 90-es évek elején 22 epizódban alakította Flash/Barry Allen karakterét. De nem ez az egyetlen utalás a korábbi szériára: a már említett Mark Hamill mellett Amanda Pays is ugyanazt a karaktert alakítja, mint két évtizeddel ezelőtt.

A Flash – A Villám több ponton keresztezi a testvérszéria A zöld íjászt, sőt: a szériában további DC Comics szuperhősök is felbukkannak. A sorozat sikerét jól példázza a további évados berendelés, valamint az is, hogy 2016-ban az univerzum újabb képregényhős-adaptációval is bővült.

Flash – A Villám: március 1-től minden kedden 21 órától dupla epizóddal a VIASAT3 műsorán.

A VIASAT3 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT3

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!