TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hugh Laurie új sorozata a FOX műsorán

 2017. március 06.

A világhírű angol színész, a háromszoros Golden Globe-díjas Hugh Laurie új sorozatban tűnik fel. A Kem Nunn regényéből készült Dr.Chance egy San Francisco-i bűnügyi pszichiáter, Eldon Chance (Hugh Laurie) történetét mutatja be, aki hibás döntést hoz egy, a feltételezések szerint multiplex személyiségzavarral küzdő pácienssel kapcsolatban. Chance hamar magára irányítja a lány könyörtelen rendőrségi nyomozóként dolgozó, durva élettársa figyelmét. A pszichiátert legjobb szándéka ellenére is beszippantja a hamis személyazonosságok, a politikai korrupció és a mentális betegségek világa. A zavart Chance magánéleti problémáit, vitás válását is igyekszik rendezni, miközben elmerül a város alvilágának sötét bugyraiban, és egyre mélyebbre hatol az emberi elme rejtélyes, ismeretlen világában.

Hugh Laurie új sorozata a FOX műsorán

A Dr. Chance sorozatot március 9-től csütörtökönként 21:55-kor vetíti a FOX.

Tudta, hogy...?

  • Hugh Laurie éveken keresztül szerepelt komédiában: hírnevét az Egy kis Fry and Laurie című sorozatban alapozta meg, amelyben humoros jeleneteket adott elő Stephen Fry oldalán. Később is több vígjátékban játszott, így a közönség sokáig főleg ezt az oldalát ismerte.
  • A színész hatéves kora óta zongorázik, de játszik gitáron, dobon, harmonikán és szaxofonon is. Blues zenészként is ismert, három nagylemeze jelent meg.
  • Egyetemistaként kezdett el komolyabban hódolni kedvenc sportjának, az evezésnek, majd később versenyeken is sikeresen szerepelt.
  • Eleinte nem színésznek készült: régész-antropológus végzettséget szerzett a Cambridge-i Egyetemen.
  • Kezdő színészként ismerkedett meg Emma Thompsonnal, akihez akkoriban gyengéd szálak is fűzték.
  • Az igazi áttörést és világhírnevet a Dr. House című sorozat főszerepe hozta meg számára, amelyért kétszer is megkapta a legjobb tévészínésznek járó Golden Globe-díjat.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!