TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Időutazás a Heti Hetes szilveszteri adásában

 2015. december 30.

Igazi időutazásban lesz része december 31-én a Heti hetes nézőinek. A humor nagyágyúi ezúttal 2045-ből jelentkeznek a múlt, a jelen és a jövő közéleti híreivel, eseményeivel és legfontosabb történéseivel.

Időutazás a Heti Hetes szilveszteri adásában

Nemcsak derűs pillanatokra számíthatnak a Heti Hetes nézői december 31-én, hanem egy igazán rendkívül adásra is. Ezúttal ugyanis 2045-ből jelentkezik a kissé „megöregedett” hét nagyágyú, vagyis: Ábel Anita, Kern András, Gálvölgyi János, Hajdú Steve, Para-Kovács Imre és Farkasházy Tivadar és Jáksó László. A „hetek” ezúttal nemcsak az aktuális közéleti történéseket vesézik majd ki, de azon is eltöprengenek milyen lesz majd 2045-ből visszatekinteni 2015-re. „Mivel ez a rendkívüli adás bizonyos mértékben egyfajta szerepjáték is, ezért arra törekedtünk, hogy többségben legyenek a színészek. Egy laza, oldott, bolondozástól sem mentes adásra készülünk” – emelte a ki a műsor főszerkesztője, Ónodi György. A Heti Hetes szilveszteri különkiadását december 31-én, 21:30-tól követhetik nyomon a nézők, az RTLII-n.

Az RTLII TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/RTL2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!