TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Időutazás és bűnüldözés április végén a Sony csatornáin

 2019. április 26.

Biztosan nem lesz unalmas a hónap vége az AXN és a VIASAT6 műsorán, tizennegyedik évadával folytatódik a Gyilkos elmék, nagy felháborodás közepette lezárul a szintén tudományos-fantasztikus Időutazók, valamint érkezik az új izgalmas sci-fi sorozat, az Idővonal második évada. A tét mindhárom történetben hatalmas: meg kell állítaniuk egy rettegett szervezet fejét, el kell kapniuk egy veszélyes, időutazó szökevényt, és meg kell menteniük az emberiség jövőjét.

Időutazás és bűnüldözés április végén a Sony csatornáin

Aki szereti a televíziós krimisorozatokat, az jól ismeri Dr. Spencer Reid-et (Matthew Gray Gubler) és társait, akik az FBI egyik legtitokzatosabb részlegének, az első sorban sorozatgyilkosokkal foglalkozó profilozóknak a tagjai. A különleges emberismerő és nyomozó képességgel megáldott csapat tagjainak feladata nem kevesebb, mint megállítani az Egyesült Államok legrettegettebb bűnözőit. A Gyilkos elmék (Criminal Minds) legfrissebb évada sok izgalommal kecsegtet, hiszen már a tizenharmadik évad végére is felgyorsultak az események: Reidet és Penelope Garciát (Kirsten Vangsness) túszul ejtik, így társaiknak még komolyabb feladattal kell szembenézniük, mint eddig valaha. Úgy kell folytatniuk a kegyetlen Benjamin David Merva (Michael Hogan) utáni hajszát, hogy közben mindent megtegyenek annak érdekében is, hogy kiszabadítsák barátaikat a bandavezér fogságából. A Gyilkos elmék 14. évada április 27-től minden szombaton 21:55-kor látható az AXN műsorán!

A gyilkosok utáni hajszát követő Időutazók (Timeless) azoknak kedvez, akik egy kevésbé „hagyományos” bűnöző és bűnüldöző csapat harcára kíváncsiak. Ebben a sci-fi sorozatban ugyanis egy pár fős csapat, egy tudós, Rufus Carlin (Malcolm Barrett), egy katona, Wyatt Logan (Matt Lanter) és egy történelem professzor, Lucy Preston (Abigail Spencer) próbál megállítani egy veszélyes bűnözőt térben és időben utazva. Ellenfelük, Garcia Flynn (Goran Višnjić) ugyanis megkaparint egy időképet, melynek segítségével saját érdekei szerint alakítja a történelmet, ez pedig végzetes katasztrófával fenyegeti az egész emberiséget. Amikor a készítők bejelentették, hogy nem készül harmadik évad a sorozatból, nem is sejtették, hogy milyen komoly felháborodás követi majd a hírt. Azért, hogy csillapítsák a rajongók elkeseredését, duplaepizóddal tesznek pontot az Időutazók végére. Először az 1848-as Kaliforniában, majd az 1950-es Koreában kísérlik meg lezárni hőseink a Garciával folytatott harcot, melynek során minden erejüket be kell vetniük, hogy túléljék a megpróbáltatásokat, és megmentsék világunkat. Az Időutazók utolsó két epizódja április 28-án vasárnap 13:35-kor és 14:35-kor látható az AXN műsorán.

A sci-fi szerelmeseinek azonban ezután sem kell csüggedniük, nem maradnak sokáig időutazás nélkül: még ebben a hónapban érkezik az Idővonal (Travelers) második évada a VIASAT6-on! Ebben a történetben különleges módon lépnek át egy másik korba a hősök, hiszen csak a tudatuk repül vissza a jövőből a huszonegyedik századba, a jelenkori emberekbe. A második évadban Grant MacLaren (Eric McCormack) és csapata az FBI fogságába kerül, ahonnan muszáj kiszabadulniuk ahhoz, hogy folytathassák missziójukat. Egy új, rejtélyes utazó is megjelenik, aki olyan titkot ismer, ami végzetes lehet hőseink küldetésére nézve. Az Idővonal második évadának premierje április 30-án kedden 23:00-tól látható a VIASAT6 műsorán.

Gyilkos elmék 14. évad országos premier: április 27-től minden szombaton 21:55-kor az AXN műsorán!
Időutazók 2. évad záró duplaepizód április 28-án vasárnap 13:35-kor és 14:35-kor az AXN műsorán!
Idővonal 2. évad országos premier: április 30-án kedden 23:00-tól a VIASAT6 műsorán!

Az AXN TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/axn
A VIASAT6 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT6

 

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!