TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Igazi sikerfilmek novemberben az AMC műsorán

 2021. november 05.

Az éhezők viadala tetralógia, Mr. és Mrs. Smith, Underworld. Csak néhány példa az AMC novemberi pazar filmkínálatából, amelyeket nem lehet kihagyni vagy nem lehet elégszer megnézni.

Igazi sikerfilmek novemberben az AMC műsorán

Rögtön a hónap első hetében keddtől péntekig (november 02-05.) Az éhezők viadala tetralógia epizódjait tűzi műsorra a csatorna eseténként 20:00 órától. Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence népszerűségét megalapozó disztópia további főszerepeiben Liam Hemsworth, Stanley Tucci, Woody Harrelson és Donald Sutherland láthatók.

A fecsegő poszáta immár klasszikusnak számító kalandjai mellett hétfő esténként 22:00 órától folytatódik a Fear the Walking Dead a 7. évad epizódjaival, közvetlenül ezt követően 22:45-től pedig a Killing Eve további részei kerülnek adásba.

Novemberben az AMC képernyőjére tűzi ezenkívül A cápa és az E.T. – A földönkívüli Steven Spielberg közönségkedvenceket, műsorra kerülnek továbbá a Taxi, a Képlet és a Twilight filmek is. Végül, de nem utolsósorban a nosztalgia szerelmeseinek külön összeállítással készül a csatorna. A Hollywood második aranykorának kis túlzással összes sztárját felvonultató A piszkos tizenkettő, Kelly hősei és A halál 50 órája második világháborús kultfilmeken kívül a teljesség igénye nélkül látható lesz Alfred Hitchcocktól a Madarak, Louis de Funes klasszikusa, a Horgász a pácban, illetve Walter Matthau és Jack Lemon legendás főszereplésével A szomszéd nője mindig zöldebb mindkét része.

Az AMC TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/AMC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!