TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ilyen lesz a szárazföldi Bikinifenék

 2016. április 30.

Herkentyűburgerrel zsonglőrködés, biciklizés, gördeszkázás, sztepptánc, hip-hop és még sok más különlegesség, amivel a készülő SpongyaBob Musical lepi meg a világ legnépszerűbb tengeri szivacsának rajongóit. A Nickelodeon sikersorozata május 1-jén, vasárnap közel hét órás maratoni epizódokkal érkezik a népszerű gyerekcsatornán, miközben a színpadi változata júniusban debütál Chicagóban, mielőtt a Broadway felé venné az irányt. Addig pedig álljon itt néhány friss információ, amiből kiderül, hogyan lehet milliók kedvencének víz alatti otthonát a színpadra varázsolni.

Ilyen lesz a szárazföldi Bikinifenék

Egy átlagos tengeri szivacs talán soha nem kerülne a Broadway közelébe, de SpongyaBob Kockanadrág más. A buborékfújás mókás nagymestere szinte színpadért kiált, és Tina Landaunak köszönhetően meg is kapta a neki kijáró rivaldafényt. A Nickelodeon sikersorozatának – amely május 1-jén vasárnap közel hét órás maratoni részekkel várja Spongya, Patrick és a többiek hazai rajongóit a népszerű gyerekcsatornán - újragondolt verziójában azonban meg sem próbálták a milliók által ismert és kedvelt rajzfilmet egy az egyben színpadra adaptálni, sőt a történet sem az eredeti sorozat cselekményéből táplálkozik.

Landau zenés darabjában Bikinifenék területét a Humongous tűzhányó fenyegeti kitöréssel, a víz alatti lakóknak mindössze 24 órájuk maradt a túlélésre. A várost megmentő hős szerepét SpongyaBob ölti magára, akit az újonc Ethan Slater alakít. A musicalben emellett természetesen Rák úr (Carlos Lopez), Csillag Patrick (Danny Skinner) és Szandi Csovi (Lilli Cooper) életre kelt alteregója is megjelenik.

A vízi világ életre keltéséhez pedig a készítőknek csak egy kis fantáziára volt szükségük, hiszen a tengerben vagy a víz fenekén is megtalálható tárgyak – mint a kiürült konzerves dobozok vagy a mentőöv – tökéletes díszletül szolgálnak a szárazföldön is. Emellett fontos szerepet kap SpongyaBob kedvenc csemegéje, a herkentyűburger is, amivel rendszeresen zsonglőrködnek a szereplők, de a zenés darabban bicikliző, gördeszkázó színészek, hip-hop és sztepptáncosok is színpadra lépnek. A karakterek felismerhetőségét olyan jól beazonosítható ruhadarabokkal segítették, mint a barna rövidnadrág sárga mellénnyel és piros nyakkendővel.

SpongyaBob népszerűségét mutatja, hogy a musicalhez olyan zenészlegendák írtak dalokat, mint Cyndi Lauper (Hero Is My Middle Name), Aerosmith (Bikini Bottom Boogie) és a nemrég elhunyt David Bowie, de John Legend, T.I., a Lady Antebellum és számos további ismert előadó vagy formáció is csatlakozott a neves felálláshoz. A SpongyaBob Musical június 7-től július 3-ig limitált előadásszámban lesz látható a chicagoi Oriental Theatre-ben, mielőtt a Broadway-n megnyílna a 2016-17-es évad.

Addig sem kell azonban nélkülöznünk SpongyaBob Kockanadrágot, hiszen maratoni epizódokkal érkezik május 1-én vasárnap 11.20-től 18.10-ig a Nickelodeonon!

A Nickelodeon TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/NICKELODEON

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!