TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ilyen lesz az RTL Magyarország tavasza 2019-ben

 2019. január 30.

Formabontó showműsorok, vadonatúj, saját gyártású krimisorozat, szórakoztató visszaszámláló show, dokusorozat a külföldre költöző magyarokról – ezekkel várja nézőit az RTL Klub 2019 tavaszán. De érkezik a Doktor Murphy új évada, folytatódik A mi kis falunk, valamint megújul a Barátok Közt és új csatornán lesz látható az Éjjel-Nappal Budapest is.

Ilyen lesz az RTL Magyarország tavasza 2019-ben

CÁPÁK KÖZÖTT
Február 18-án egy igazi világsikerrel indítja a hetet az RTL Klub! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát…
Az izgalmas showműsor 5 főszereplője a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. Heteken át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve, végleg elvérezni.
A műsorra sokszáz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat.
A Cápák Között minden hétfőn 21:10-től látható majd az RTL Klubon.

ISTEN VELED, MAGYARORSZÁG
Milyen az utolsó éjszaka Magyarországon? Milyen az első reggel az új hazában? Milyen mindent újrakezdeni egy teljesen idegen társadalomban? Az RTL Klub vadonatúj, február 18-tól minden hétfőn 22:10-től jelentkező dokusorozata a külföldön munkát kereső és oda kitelepülő magyarok életét mutatja be – de nemcsak sikersztorikat!
Egy-egy adásban 3-4 család vidám vagy éppen szívszaggató történetét ismerhetjük meg és követhetjük a továbbiakban: kiderül, hogy milyen hétköznapi és banális problémák várnak arra, aki itt született, de el akarja hagyni Magyarországot. Arra is fény derül, hogy hogyan birkóznak meg a magyarok a honvággyal, a hiányos nyelvtudással a bevándorlás bürokratikus nehézségeivel és a mindennapi élet nem várt problémáival Bécsben, Londonban, Németországban vagy éppen Chilében, Ausztráliában.

ALVILÁG
Február 19-től kedd esténként 21:10-től vadonatúj, saját gyártású heti krimisorozatot indít az RTL Klub. A világszerte hatalmas sikert aratott holland Penoza című sorozat magyar változatát a Liza, a rókatündért és az X – a rendszert jegyző Ujj Mészáros Károly rendezte.
Nóra (Balsai Móni) családját átjárja a bűn. Apja, bátyja, sőt a férje is drogban utazik – innen van pénz házra, kocsira, gondtalan életre. Nóra soha nem firtatja ezeket a kétes üzleteket – a maga részéről tisztes polgári életre neveli három gyermekét.
Ám egy nap egy motoros támadó lelövi a férjét és Nórának szembe kell néznie mindennel, ami felett addig szemet hunyt. Ez az a nap, amikor a tisztes polgári élet reménye örökre szertefoszlik. Ez az a nap, amikor a gyerekek jövője veszélybe kerül. Ez az a nap, amikor Nórának a férje helyére kell állnia, ha meg akarja menteni a családját…

Főbb szereplők: Balsai Móni, Schmied Zoltán, Fekete Ernő, Nagypál Gábor, Bezerédi Zoltán, Szirtes Ági, Rajkai Zoltán, Szabó Győző, Miller Dávid, Bujáki Zsófi

TOPLISTA
A február 20-tól szerda esténként 21:10-től jelentkező Toplista egy szórakoztató és kellemesen üdítő visszaszámláló show. A top 10-es lista azonban csupán a keret: a Toplista egy mozgalmas és izgalmas riportműsorhoz. Az adások témái a bulvár műfajából merítkeznek: zenei és filmes különlegességek, hírességek magánéleti eseményei, megdöbbentő látnivalók a nagyvilágból, sportszenzációk, vagy éppen botrányos és vicces történetek. Szó lesz mulatságos televíziós pillanatról éppúgy, mint a legismertebb magyar címlaplányról, vagy akár a világ legfurább építményeiről.
A riportokban nemcsak a listán szereplők szólalnak meg, hanem az adott téma szakértői is– így például zenei producerek, pszichológusok, reklámszakemberek – valamint közismert véleményformálók is jól megmondják majd a magukét. A műsor házigazdája Szabó Zsófi lesz.

GYERTEK ÁT! – A SZTÁRVETÉLKEDŐ
Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért.
Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált február 21-től csütörtök esténként 21:10-től.

DOKTOR MURHPY – ÉRKEZIK A 2. ÉVAD
Február 22-től péntek esténként a 2. évaddal folytatódik a közönségkedvenc Doktor Murphy. A sorozat kulcsszereplője és lelke továbbra is az autista Dr. Shaun Murphy. A fiatal rezidens Freddie Highmore nagyszerű alakításával kel életre, és hódítja meg a nézőket. A 2. évad számtalan meglepetést tartogat, különösen Shaun számára, aki pártfogója, Dr. Glassman távozásával egyedül marad a kórházban, és a segítsége nélkül kell a többi zseniális orvos között helyt állnia. A kórházi élet lendületét tovább fokozza a vezetőváltás, amely minden szereplőre hatással van.

MEGÚJUL A BARÁTOK KÖZT!
Kimondani is hihetetlen, de a Mátyás király tér lakói már huszonegyedik éve szórakoztatják a nézőket! A Barátok közt 1998. október 26-án Berényi Zoltán halálával alapozta meg a folyamatosan megújuló sorozat cselekményét. Indulása óta az ország legnépszerűbb és legnézettebb sorozatává és egyúttal fogalommá nőtte ki magát.
Huszonegyedik éve ültet le generációkat nap mint nap a tévékészülékek elé, olyan történeteket mutat be, amelyek nem csupán egyre izgalmasabbak, de a mindennapi életüket érintik. Magát az életet mutatja meg.
Idén pedig még ezt is képesek vagyunk fokozni, hiszen mi lehetne jobb alkalom a megújulásra, mint az, hogy a sorozat a huszonegyedik évébe lép?! Nemsokára olyat láthatnak a tévénézők, amire Magyarországon még nem volt példa. Tavasztól a heti hollywoodi sorozatokkal is azonos képi világgal jelentkezik a Barátok közt: az epizódok a legmodernebb filmes, plánozási és vágási technikával készülnek, a nézők pedig egy merészebb, életszerűbb, szebb és filmesebb Barátok közttel találkozhatnak majd az RTL Klub képernyőjén – minden hétköznap 20:35-től.

ÉJJEL-NAPPAL BUDAPEST – FEBRUÁR 18-TÓL AZ RTLII-n!
2013. február 11-én 8 fiatal költözött be együtt egy fővárosi albérletbe és ezzel kezdetét vette Magyarország első fikciós reality-je.
Az Éjjel-Nappal Budapestben ma már 21 főszereplő életét követhetjük figyelemmel minden hétköznap este. A sorozat egyik sikerének titka, hogy bárki jelentkezhet főszereplőnek: aki tehetséges, annak van esélye arra, hogy akár Lali, Gábor vagy Joe lakótársa legyen. Napról napra láthatjuk, hogy az Éjjel-Nappal Budapest szereplői hogyan próbálnak boldogulni, szeretni, érezni, élni.... Van akinek jobban bejön a budapesti élet, van akinek kevésbé, de barátokra ,szerelemre, bulira, egyéjszakás kalandra mindenki talál a sorozatban.
A népszerű sorozat február 18-tól az RTL II műsorán és az RTLMost!-on követhető. Az Éjjel-Nappal Budapest az RTL Most! Legnézettebb tartalma:2013 februárjától 2019-ig több mint 67 millió videóindítást ért el!

FOLYTATÓDNAK A SAJÁT GYÁRTÁSÚ SIKERSOROZATOK
A január 1-jén bemutatott Drága örökösök című napi sorozat azonnal a nézők egyik kedvencévé vált. Az epizódok egy legkevésbé sem összetartó család tagjainak életébe engednek bepillantást, akikkel egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ. Az elképesztő figurák mellett, humor, érzelmek, fordulatok várják a nézőket minden hétköznap este 19:35-től.
A Drága örökösök az RTL Most! Nézőinek kedvence is: a sorozat indulása óta epizódonként átlagosan 65 ezer feletti videoindítást hoz a széria, összességében pedig a teljesen RTL Most! Nézettség 20%-át szállítják az örökösök.
Szombat esténként továbbra is A Tanáré a főszerep. Az RTL Klub saját gyártású sorozatának második évada a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. A különálló részek a második évadban is közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek, melyeket a diákok és tanáraik életének eseményein keresztül mutatnak be, és persze a könnyed, humoros és nem egyszer pikáns helyzetek sem maradhatnak el.
2019 tavaszán a harmadik évad folytatásával jön a közönségkedvenc A mi kis falunk. Pajkaszeg lakóinak mulatságos történeteinek folytatását már alig várják a rajongók, hiszen a kis falu közössége mindig tartogat újabb és újabb meglepetéseket. Folytatódik a polgármester kálváriája, aki abban bízik, hogy a ranglétrán feljebb emelkedhet. A pap még mindig egy saját templomra vágyik. Teca besokall és a városba költözne. Erika mindennapjait a unokatestvére jelenléte fűszerezi meg. A falu pedig adóellenőrzést kap, ami természetesen a polgármester idegeit teszi próbára, ám leleményessége ekkor sem hagyja cserben.

AZ ÚJ MAGNUM 2019-TŐL NÁLUNK NYOMOZ!
2019 tavaszán a legendás sorozat 21. századi, újratöltött verziója várja a nézőket. A legendás Tom Selleck által megformált szerepben a szuperhős-filmek egyik sztárját, Jay Hernandezt láthatjuk, aki számára a bajusz nem szent, a sármja a piros Ferrarin kívül a szeme csillogásában, viselkedésének lazaságában, brilliáns észjárásában és lehengerlő humorában rejlik. Mindez persze csak Higgins segítségével működik, aki az újratöltött Magnumban Juliett névre is hallgat, ugyanis a korábban sótlan karakter egy forróvérű szőke szépség formájában kel életre Perdita Weeks alakításában. A merész vállalkozás bevált, Higgins Juliettként valóban újjászületik, és izgalmasan felpörgeti a múltszázadi tempót.

ORSZÁGOS TELEVÍZIÓS PREMIEREK
A teljesség igénye nélkül az alábbi mozisikerek országos televíziós premierjeire számíthatnak az RTL Klub nézői 2019-ben: Legendás állatok és megfigyelésük, Doctor Strange, Brazilok, Rogue One - Zsivány Egyes, Kaliforniai álom, Paddington 2, Moana, Váratlan szépség, Pofoncsata

HÍRADÓ – MÁR KÉSŐ ESTE IS AZ RTL KLUBON
2019. február 18-tól az eddig az RTLII-n 21:30-tól látható Híradó átköltözik az anyacsatornára: Szabados Ágnes és Rábai Balázs és a késő esti sávban, hétköznap 23:15-től várja az RTL Klub nézőit.

SOROZATRAJONGÓKNAK KEDVEZ A COOL
A tavaszi megújulás a Cool csatornát is érinti. Az ország vezető sorozatcsatornáján hétköznap 11:30 és 20:30 között tömbösített formában még több sorozatot láthatnak majd a nézők. A 20:30 és 22:30 közötti sávban minden nap másik sorozat kerül majd képernyőre, ráadásul dupla epizóddal. Premierként érkezik a csatornára többek között a népszerű Doktor Murphy, emellett modern klasszikusok (Doktor Csont, Halálos fegyver, Gyilkos elmék) és a magyar fikciós sorozatgyártás prémium sorozatai (A mi kis falunk, A Tanár) is helyet kapnak a Cool műsorkínálatában. A kezdési időpontok egyébként úgy lettek kialakítva, hogy harmonizáljanak az RTL Klub és az RTLII esti műsorainak kezdési időpontjaival.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!