TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Indul a borzongás az AMC-n

 2019. május 28.

Június harmadikán indul az AMC új NOS4A2 című saját gyártású horrorsorozata, amely Joe Hill azonos című regényéből készült. Megérkezett a 90 másodperc hosszú magyar nyelvű előzetes. A premier egy napon lesz a Fear the Walking Dead ötödik évadának indulásával.

Indul a borzongás az AMC-n

Íme a 90 másodperces magyar nyelvű kedvcsináló a június 3-án induló NOS4A2-hoz:

Megtudjuk belőle, milyen hangulatra számíthatunk az új sorozattól, feltűnik benne a két főszereplő, Zachary Quinto és Ashleigh Cummings, és bepillanthatunk Karácsonyországba is.

NOS4A2

Joe Hill 2013-as azonos című regénye alapján készült. A tízrészes sorozat az Ashleigh Cummings által alakított Vic McQueent követi. Vic egy bámulatos képességekkel megáldott fiatal nő, aki felfedezi, hogy természetfeletti ereje van, képes megtalálni elveszett dolgokat. Ennek a képességének köszönhetően összeütközésbe kerül a gonosz és halhatatlan Charlie Manx-szel, akinek szerepében a korábban Emmy-re jelölt Zachary Quintót látjuk. Manx egy természetfeletti gazember, aki gyermekek lelkével táplálkozik, majd maradványaikat elviszi Karácsonyországba – egy helyre, valahol a képzeletében, ahol minden nap karácsony van, és a boldogtalanság törvénytelen. Vic le akarja győzni Manx-et, hogy megmentse áldozatait anélkül, hogy megőrülne, vagy maga is az áldozatává válna.

NOS4A2: sorozatpremier június 3-án 22:45-től az AMC-n, közvetlenül a Fear the Walking Dead után

Fear the Walking Dead

Négyperces magyar nyelvű előzetes a Fear the Walking Deadhez:

A világpremierrel egy időben, hajnali 3 órakor mutatja be a Fear the Walking Dead 5. évadának első részét az AMC, amelyet aznap este, főműsoridőben, 22 órától megismétel, és ezt követi a NOS4A2. Az ötödik évadban világos a csapat küldetése: túlélőket keresni, és kissé jobb hellyé tenni azt, ami a világból megmaradt. Morgan Jones (Lennie James) vezeti a csapatot a jóindulatban, a közösségben és a reményben gyökerező filozófiával. Minden karakter abban hisz, hogy ha most segít másoknak, jóvá teheti a múltban elkövetett hibáit. Azonban a bizalmat nem könnyű kiérdemelni. Küldetésük - hogy segítsenek másoknak - egy végső próba előtt áll, amikor a csoport felderítetlen vidéken találja magát. Egy olyan helyen, ahol nemcsak a múltjukkal, hanem a félelmeikkel is szembe kell nézniük. Csak a félelmekkel szembenézve lesznek képesek felfedzni egy merőben új életformát, amely örökre megváltoztatja valamennyiüket.

Fear the Walking Dead: 5. évad, 1. epizód: június 3-án, hétfőn hajnali 3-kor majd este 22 órától az AMC-n

Az AMC TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/AMC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!