TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Indul A Kerék – A túlélő-show

 2017. március 18.

A Discovery Channel új fordulatot visz a túlélő-showk hagyományos világába. A Kerék című műsorban hat játékos próbál megküzdeni a természeti erőkkel Dél-Amerikában, különböző terepeken és sohasem tudhatják, hogy mikor jön el éppen a váltás ideje, amikor hirtelen teljesen új környezetbe kerülnek…

Indul A Kerék – A túlélő-show

Az új műsor hat túlélőjét egy Chile és Argentína közötti 2000 mérföldes, szélsőséges természeti jelenségeket felvonultató területsávban helyezik el, itt kell szembesülniük azokkal a változatosabbnál változatosabb kihívásokkal, melyeket A kerék oszt ki nekik. Itt összesen nyolc éghajlati zóna található, a legszélsőségesebb és legzordabb körülményeket, váratlan meglepetéseket rejtegetve. A leendő bajnokoknak helyt kell állniuk a fagyos pusztaságban, a perzselő sivatagban, a párás dzsungelben és a száraz hegyvidéken is, hogy legyőzhessék önmagukat és a kereket is. Mindegyik zóna másfajta kihívásokkal szembesíti a műsor hat résztvevőjét, így aki helyt akar állni, annak minden tudását be kell vetnie.

Ugyanazzal a felszereléscsomaggal mindenhol

A résztvevőket külön-külön, egyedül dobják le a kerék egyik zord vidékén, ám mindenki ugyanazt az alapvető túlélési felszerelést kapja: az is, aki a sivatagban és az is, aki éppen a hideg pusztaságban landol. A reality sorozat játékosainak egyetlen célja, hogy hatvan napon át egyedül teremtsék meg maguknak a túléléshez szükséges feltételeket: készítsenek maguknak menedéket, találjanak élelmet és ivóvizet, és – nem utolsósorban – megvédjék magukat a területen élő állatoktól.

Nem tudhatod, mikor jön a váltás vagy a megváltás…

Így A kerék alapgondolata egyszerre lehet megváltás és átok is, hiszen bármelyik pillanatban fordulhat a kocka és más helyzetben, helyszínen találhatják magukat a versenyzők. Ugyanis egy adott jelzésre a túlélőknek azonnal össze kell pakolniuk és el kell hagyniuk a területet, ahol éppen tartózkodnak és már berendezkedtek, hogy új kihívásokkal nézzenek szembe egy teljesen más helyszínen.

A szereplőkről

A kerék nem csak a különböző éghajlatok próbája, hanem a készségeké is. Minden résztvevő más és más tapasztalattal érkezik a műsorba: Shon tengerész volt, Kat pedig ápolónő, de találkozhatunk olyan túlélővel is, akit életútja tett igazi harcossá. Vajon kinek fog sikerülni és ki bukik el az extrém próbatétel során? Azok bírják jobban, akik képzésen tanulták a túlélést vagy azok, akiket az élet edzett igazi túlélővé? Elképzelhető, hogy a műsor azokból hozza ki a legjobbat, akiktől nem is várnánk ekkora elszántságot? A kerék minden kérdésre választ ad…

Az epizódokban…

A legnagyobb kihívást az ivóvíz és az élelem megszerzése jelenti a játékosoknak. Az extrém területeken a túlélők egyik legfontosabb társa a tűz, de mindenkinek meg kell harcolnia érte. Az éhség, a szomjúság, a nagy súlyveszteség és a menedék hiánya testileg és mentálisan is nagy nyomást gyakorol a versenyzőkre.

A KERÉK – A TÚLÉLŐ-SHOW
MÁRCIUS 19-től, 21:00-tól CSAK A DISCOVERY CHANNEL MŰSORÁN

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISCOVERYCHANNEL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!