TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Indul a klasszikus Hanna-Barbera-szereplőket felvonultató Jellystone

 2021. december 03.

A Cartoon Network decemberben vadonatúj rajzfilmsorozatot mutat be, amelyben új helyzetben találkozhatunk olyan Hanna-Barbera-rajzfilmek szereplőivel, mint a Foxi Maxi, a Maci Laci, a Turpi úrfi, az Atom Anti vagy a Jonny Quest. Többükkel több mint 30 év szünet után találkozhatnak a nézők.

Indul a klasszikus Hanna-Barbera-szereplőket felvonultató Jellystone

A sorozat címadója maga a város, Jellystone, ahol a közönségkedvenc rajzfilmsztárok megpróbálnak tanulni, dolgozni és együtt élni – már amikor az élet a rendes kerékvágásban zajlik, és nem történik semmi furcsaság. Maci Laci és Cindy Maci orvosként, Bubu asszisztensként, Foxi Maxi pedig a város polgármestereként tér vissza, de itt lesz velünk Nyegleó is a városatya munkatársaként, valamint visszatér a turpisságok koronázatlan királya, Turpi úrfi és bandája is.

Mindennap tartogat valami újat ez a város, ahol az összes klasszikus rajzfilmszereplőre jut valamilyen új szerep. Magilla Gorilla például a város rövidárusa, Jonny Quest pedig a helyi bowlingpálya üzemeltetője. Jellystone megannyi lakosa közül mindenki találhat magának kedvencet. A klasszikus szereplők a szülőknek nosztalgiát, míg a gyerekeknek újdonságot jelentenek, így az egész családnak tartalmas szórakozást ígér a széria.

A Jellystone fejlesztője az a C. H. Greenblatt, aki a Cartoon Network Chowder című sikersorozatának alkotója is. A sorozat a Warner Bros. Animation stúdióban készül, és a Magyarországon 2022-ben induló HBO Max streamingszolgáltatáson is elérhető lesz.

A Jellystone december 13-ától látható a Cartoon Networkön, hétköznap 18:20-kor és mindennap 12:45-kor.

A Cartoon Network TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/cartoon

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!