TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Indul a női kézilabda Bajnokok Ligája

 2019. október 04.

Október 5-től, szombattól az FTC-Rail Cargo Hungaria és a címvédő Győri Audi ETO KC számára is elkezdődik a női kézilabda Bajnokok Ligája. A Fradi szombaton, a Győr vasárnap indítja el a sorozatot. A női kézilabda BL-t az idén is a Sport TV közvetíti.

Indul a női kézilabda Bajnokok Ligája

A Bajnokok Ligája első csoportköre pénteken indul, a négyes csoportokban az FTC-nek és a Győrnek is hat-hat mérkőzése lesz az ősszel. A Fradi szombaton az előző kiírásban a Final4-ba jutó norvég Vipers Kristiansand ellen kezdi meg szereplését (Sport1, 18:45), míg a Győr vasárnap a Sävehof csapatát fogadja az Audi Arénában (Sport1, 16:30).

Hogy mit várhatunk a magyar csapatoktól?

Nem vitás, hogy a Győr az első számú esélyes, nem véletlen, hogy az elmúlt három kiírást megnyerte a magyar csapat. Voltak változások a keretben, de egyértelműen a Győr játékosai a legtapasztaltabbak. Nycke Groot, Nora Mörk és Tomori Zsuzsanna ugyan távozott, de BL-győztesek, Európa- és olimpiai bajnokok érkeztek nyáron Győrbe Katarina Bulatovics, Beatrice Edwige, Estelle Nze Minko és Amanda Kurtovic személyében, továbbá az egyik legjobb hazai szélső, Faluvégi Dorottya is csatlakozott a kerethez. A vezetőedzőként második szezonját kezdő Danyi Gábornak ezeket a világsztárokat kell beépítenie abba a csapatba, amelyben egyedülálló módon két ötszörös BL-győztes is szerepel: Görbicz Anita és Eduarda Amorim. Reméljük, nem lesz ezzel gondja, és a Győrt látjuk majd a szezon utolsó játéknapján is.

A Ferencváros, amellett, hogy nagyon erős csapat, hivatalosan is a legtehetségesebb a BL teljes mezőnyében, ezt nem más állítja, mint a BL hivatalos weboldala. Háfra Noémit a 2018–19-es szezon legjobb fiatal játékosának választották, és ez abszolút nem volt véletlen, ráadásul Klujber Katrin is úgy mutatkozott be a BL-ben, ahogyan azt tanítják. Rajtuk kívül is van még bőven potenciál a Fradiban, és a szurkolók okkal remélik, hogy négy negyeddöntős búcsú után a mostani szezon hozza meg az áttörést a zöld-fehéreknek, és akkor két magyar csapat lehet ott a Papp László Arénában a Final4-on.

A Sport TV a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is élőben közvetít minden magyar érdekeltségű meccset a Bajnokok Ligájából, és a Kezeket fel!, valamint a Harmadik Félidő című műsorban is kiemelten foglalkozik a Fradival, illetve a Győrrel is.

Női kézilabda Bajnokok Ligája, 1. forduló:

Vipers Kristiansand – FTC-Rail Cargo Hungaria, október 5., 18:45, Sport1 (Kommentátor: Méhes Gábor)
Győri Audi ETO KC – Sävehof, október 6., 16:30, Sport1 (Kommentátor: Bartha Zoltán)
Harmadik Félidő, október 6., 18:45, Sport1

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!