TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Indul a Túlsúlyos jóbarátok

 2022. április 19.

A Dundi nővérek sikerére építve, a TLC bejelentette legújabb életmódváltó műsorát, a Túlsúlyos Jóbarátokat! Vannessa és Meghan, két barátjukkal, Tinával és Ashely-vel együtt teljes szívvel és kirobbanó humorral küzdenek az elhízással. A vadonatúj sorozatban a társaság elindul a testvériség, a fogyás és az önfelfedezés útján.

Indul a Túlsúlyos jóbarátok

“A Dundi Nővérek nézettségi sikere egy dolgot világossá tett – a közönségünk szereti az átalakulásokat, amelyek hiteles, merész és nagyon heves személyiségeket helyeznek középpontba, ezért izgatottan mutatjuk be Túlsúlyos Jóbarátokat" - mondta Howard Lee, a TLC Streaming és Network Originals elnöke. "Ez a műsor éppúgy szól a fogyásról és az egészségesebb életmódról, mint a barátnők szoros kötelékéről. Az első epizód végére a nézők felteszik majd maguknak a kérdést, hogy a baráti körüknek vajon van-e Vannessaja, Meghanje, Tinája vagy Ashely-je.”

Vannessát és Meghant - akikkel a nézők először a Túl Nagy című műsorban találkoztak - a középiskolában a súlyuk miatt terrorizálták, ők pedig azóta minden helyzetben kiállnak egymás mellett. Amikor Meghan majdnem elérte a 270 kilogrammos súlyt, úgy döntöttek, hogy itt az ideje átvenni az irányítást az életük felett, és elindultak a súlycsökkentő műtét felé vezető úton. Meghan alkalmas volt a műtétre, Vannessa nem, azonban Meghan fogyása is elakadt, mióta a műtét mellett döntött. Tina és Ashely egyezséget kötnek, hogy elkötelezik magukat eredeti céljuk mellett, miszerint megváltoztatják az életüket. Ashely korábban súlycsökkentő műtéten esett át, de az összes leadott súly visszakúszott testére, ezért ismét műtétre adja fejét, hogy visszatérjen a fogyás útjára. Tina viszont nem áll készen arra, hogy vállalja a műtét kockázatát, ezért azt tervezi, hogy magától adja majd le a plusz kilókat.

A kempingezéstől, az óceánban való úszásig, a barátnők eltökéltek abban, hogy megszabaduljanak az ülést igénylő szokásaiktól, melyek mostani állapotukhoz vezettek. Legyen szó testmozgásról, orvosi időpontokról vagy terápiáról, egymásra támaszkodnak, hogy túljussanak ezen a kihíváson. De a négy erős személyiség néha még egymás tollait is felborzolja. Vajon a banda képes lesz időben leküzdeni bizonytalanságukat és önbizalomhiányukat, hogy a középiskolai találkozójukon, mint egy vadul mesés, egységes csapat vehessenek részt?

A vadonatúj sorozat április 21-én, 20:00 órakor debütál a TLC-n.

Műsorinfó: TLC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!