TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Indul az Aranyláz Alaszkában 7. évada

 2017. január 12.

Az aranybányászat rizikós vállalkozás, akár egyetlen rossz mozdulat is dollármilliókba kerülhet, éppen ezért még izgalmasabb, hogy az Aranyláz Alaszkában szereplői ezúttal soha nem látott kockázatot vállalnak és egy újabb téli olvadás után veszélyes vizekre eveznek Klondike-ban. Persze nem minden hazárdjáték végződik óriási nyereséggel. Az Aranyláz Alaszkában sorozat új évada döbbenetes fordulatokkal és eddig soha nem látott mennyiségű arannyal, izgalommal tér vissza január 12-én a Discovery Channel műsorára.

Indul az Aranyláz Alaszkában 7. évada

A hetedik évadban a csapat mindent kockára tesz, amikor ismét észak felé veszik az irányt. Útjukat Yukon zord vidékére heves indulatok kísérik és hihetetlen mértékű versengés alakul ki a csapatok között az aranyért folytatott küzdelemben, hiszen mindenki többet akar. Az új kihívásokkal, új berendezésekkel valamint a hatalmi viszonyok átrendeződésével érkező éved lebilincselő pillanatokkal kecsegtet a rajongóknak és az Aranyláz őrületbe bekapcsolódó új nézőknek egyaránt.

A 21 éves bányász, Parker Schnabel például rekorddöntő szezon után tér vissza. Szomorú kezdés ez számára, miután elveszítette szeretett nagyapját és mentorát, John Schnabelt. Parker vezetői képességeit mindennél jobban próbára teszi az, ahogyan az életében bekövetezett változásokat próbálja kezelni és irányítani. Ebben az évben élete legnagyobb beruházását hajtja végre, amikor megrendel egy 600 000 dollár értékű személyre szabott aranymosó berendezést. Felmerül a kérdés, hogy vajon ez a befektetés elég lesz-e, hogy legyőzze legnagyobb riválisát Todd Hoffmant? Vagy egyszerűen csak pézkidobásnak minősül majd a beruházás? Parker veszteségei ellenére nem marad egyedül, új ausztrál barátnője, Ashley Yule társaságban egy rendkívüli évad vár rá, nagyratörő célokkal, hiszen arra vágyik, hogy élete legnagyobb profitjára tegyen szert.

Mindeközben Todd Hoffman élete legnagyobb kockázatát vállalja azzal, hogy elhagyja Klondike-ot és Oregonba helyezi át székhelyét. Todd abban bízik, hogy hatalmas aranyrögök várnak rá a magasan fekvő High Bar bányában. A költözés merész lépés, de Todd sosem volt még ennyire magabiztos: ezúttal 5 000 uncia arany kitermelését tűzte ki célul, ami 2 000 unciával több az eddigi legjobb eredményénél. Az első oregoni eredmények Todd kedvét szegik és még azon is elgondolkozik, hogy karrierje legnagyobb hibáját követte el. Lehet, hogy ez az szezon a Hoffmann legénység végét jelenti?

A legendás Klondike bányász Tony Beets, más néven “A Viking” egy újabb beruházással tér vissza a képernyőre, 2 millió dollárt invesztál egy hatalmas kotrógép felújításába. Tavaly őrültnek gondolták, amikor az első antik markológépét megszerezte, de Tony ismételten megkísérli a lehetetlent és egy egészen pontosan 75 éve magára hagyott vasgépezet megmentése mellett dönt. Aranybányász birodalmának építéséhez szüksége lesz a családjára is, de Kevin, Tony fia már az aranymosás első napjaiban apja tűzvonalába kerül.

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISCOVERYCHANNEL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!