TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ínycsiklandó karácsonyi menük egész decemberben a TV Paprikán

 2023. december 01.

Tucatnyi változatos karácsonyi premier műsorral készül idén is a TV Paprika, így a nézők bátran válogathatnak Jamie Oliver, Mary Berry, Gordon Ramsay vagy Havas Dóra receptjei között.

Ínycsiklandó karácsonyi menük egész decemberben a TV Paprikán

Aki már türelmetlenül várja az ünnepeket, annak remek hangolódást biztosít a november óta futó, minden hétvégén új részekkel jelentkező TV Paprika Magazin, amelyben Havas Dóra és gasztronómiában jártas vendégei – így például Mautner Zsófi, Dobos Evelin és Oroszlán Szonja - gondoskodnak a kellemes hangulatról. A magazin igyekszik jótanácsokkal szolgálni mindenkinek, aki szeretne minél többet megtudni a különleges receptekről, szokásokról, hagyományokról, titkokról és fortélyokról, vagyis mindenről, ami összeköti a kulináris élvezeteket és az adventet.

Az adventi készülődésben a szolgáltatók is segítenek, hiszen egész decemberben a Magyar Telekom és a Vidanet előfizetői csomagtól függetlenül mindenki számára elérhetővé teszi a TV Paprika műsorát, ahol december 1-24. között minden este 17:45-től karácsonyi műsorok várják a nézőket.

A csatorna első ünnepi hétvégéjén két nagy kedvenc, Gordon és Jamie Oliver is képernyőre kerül egy-egy új műsorral, utóbbi szombaton és vasárnap este fél hétkor, a „Jamie fesztelen karácsonya” című alkotásban mutat be pénztárcabarát fogásokat. A sorozat nagyszerű ötleteket ad egyszerű ételkészítési módokra, amelyekkel stresszmentesen varázsolhatók ízletes ételek az asztalra. Az elronthatatlan sült pulykától és zöldséges főételtől a maradékok felhasználásáig a brit szakács receptjei segítenek abban, hogy mindenki kiélvezhesse ezt az időszakot.

Szombat este fél 8-kor a népszerű ír gasztroblogger, Donal Skehan is bemutatja lélekmelengető menüjét, amit olyan kedves családi pillanatok fűszereznek, mint a közös süteménysütés, ünnepi lakomák és szezonális finomságok elkészítése.

A „Gordon, Gino és Fred útra kel” új részekkel jelentkezik ugyanezen a hétvégén, és ezúttal egy kulináris gyöngyszemet, Spanyolország gasztronómiáját mutatják be a nézőknek. De Olaszország konyhaművészetét is megismerhetik az érdeklődők, az olasz sztárséf, Gino segítségével. Vasárnap este 8-kor és fél 9-kor indul a Gino dél-olasz konyhája, valamint az Anyukám konyhája. Előbbi Puglia és Basilicata szokásait mutatja be, utóbbi pedig azokat a nőket ünnepli, akik ételt tettek az asztalra és évszázadok folyamán alakították az ország gasztronómiáját.
A továbbiakban a népszerű Éhes motorosok is képernyőre kerülnek karácsonyi műsorukkal, akik ezúttal egy északi ünnepi családi lakoma megszervezésébe vetik bele magukat. A Pennine-hegységet bejárva találkoznak a legjobb kézműves ételek készítőivel és termelőkkel, majd a megismert alapanyagokból készítik el minden idők legemlékezetesebb vacsoráját.

Végül, de nem utolsósorban Ainsley Harriott, angol séf készülődésébe is érdemes bepillantani december 9-én, ahol a Főzésre hangolva – Karácsony segítségével készíthetők isteni partifalatok és különleges koktélok.

A Magyar Telekom FilmKlub előfizetői a TV Paprika adásán megjelenő műsorokon túl további izgalmas tartalmakat is megnézhetnek – így például a Marry Berry karácsonyi partiját, a Karácsony Nigellánált, a Jamie Oliver: Együtt karácsonykort, vagy az idén vadonatúj részekkel jelentkező Bódi Margó ízvilágát, ahol a receptek között szerepel az ünnep egyik nagy slágere, a Margó zserbó is.

A TV Paprika adventi gasztronómia műsorait természetesen már mobiltelefonról és tabletről is követhetjük, melyről a Magyar Telekom Telekom TV GO szolgáltatás és a Vidanet Move alkalmazása gondoskodik.

Műsorinfó: TV Paprika

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!