TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Január 12-től érkezik A Tanár című sorozat új évada

 2018. december 27.

Az RTL Klub saját gyártású sorozatának második évadában új szereplők lépnek színre: egy szexi igazgatóhelyettes a tanárok életét teszi színesebbé, az új diákok pedig az iskola mindennapjait pörgetik fel.

Január 12-től érkezik A Tanár című sorozat új évada

Az RTL Klubon január 12-én, szombaton 20 órakor visszatér a képernyőre a kissé renitens, de diákjaiért minden áldozatra képes Vasvári Szilárd, akit Nagy Ervin alakít. Az új epizódok számtalan meglepetést tartogatnak. Rögtön az első részben érkezik az új igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra), aki bájos kisugárzásával minden férfitanár figyelmét felkelti. A Tanár és az új tanárnő mellett természetesen az első évadból megismert iskolaigazgató Rácz Ernő (Anger Zsolt), Szeverin Csaba (Elek Ferenc) és Ritter Ákos (Ötvös András) ismét nagy szerepet kap az iskola életének irányításában.

A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. A különálló részek a második évadban is közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek. Megismerhetünk egy priusszal rendelkező diákot, lesz olyan tanuló, akinek sportkarrierje dugába dőlni látszik, és ismét segítségre szorul egy diák, aki a családi körülményeinek áldozatává válik.

A Tanár első évada visszanézhető a www.rtlmost.hu oldalon.

A Tanár – január 12-től minden szombaton 20:00 órától az RTL Klub műsorán!

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!