TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Jeges felfrissülés júniusra

 2018. június 04.

A nagy nyári melegben a Disney Csatorna egy jeges felfrissüléssel készül apró nézőinek. Jégvarázs: Északi Fény június 10-én vasárnap, 11:30-kor a Disney Csatorna képernyőjén! Nem érdemes kihagyni, hiszen hamarosan megjelenik a Jégvarázs legújabb része, amelyben többek között az is kiderül, hogy kibe szerelmes Elza királynő!

Jeges felfrissülés júniusra

Az Északi Fény, a jól ismert történet egyik mellékszálát mutatja be, amelyben Anna, Elza, Kristoff és barátaik észreveszik, hogy az északi fény szinte teljesen elhalványodott. Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez! Történetünk szereplői sem tesznek másként, így arra az elhatározásra jutnak, hogy ha az északi fény nem jön el hozzájuk, ők fogják felkeresni azt! Közösen útnak is indulnak, hogy rájöjjenek, mi okozza ezt az új helyzetet, és nem utolsó sorban arra, hogy vajon hogyan tudnák megoldani.

Ahogy az eredeti mesében, úgy ebben a részben is, számos izgalmas kaland vár Elzára és barátaira.
Ebből a meséből az is kiderül, hogy a testvéri szeretet és a barátság az, mely mindig átsegít a nehézségeken. No meg olykor Elza szuperereje…

Ne maradj le az Jégvarázs: Északi fény című meséről június 10-én szombaton, 11:30 -kor a Disney Csatorna képernyőjén!

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!