TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

John McEnroe-val kezdődik a US Open az Eurosporton

 2017. augusztus 22.

John McEnroe teniszlegenda hírnevéhez méltóan két zseniális ajánlóval melegít be az Eurosport US Open közvetítésére.

John McEnroe-val kezdődik a US Open az Eurosporton

A hétszeres Grand Slam-bajnok McEnroe karrierje során négyszer nyerte meg a US Opent a New York-i, Flushing Meadows Parkban, idén pedig az Eurosport szakértőjeként lesz jelen az amerikai Grand Slam-tronán. Az év utolsó Grand Slam bajnoksága augusztus 28-án, hétfőn veszi kezdetét, McEnroe pedig már gőzerővel készül a startra.

Hogy a teniszrajongók is kedvet kapjanak a US Openhez, az Eurosport két ajánlót is készített a teniszlegendával. Az egyik videóban McEnroe egy brooklyni borbélynál üldögél azzal a céllal, hogy valami különleges frizurát készíttessen a US Open alkalmából. Miután több fazont kipróbál, vet egy pillantást a jellegzetes John McEnroe dauerra, amit ő maga viselt az 1970-es évek vége felé, egy piros fejpánttal kiegészítve. Ekkor dönti el, hogy idén is ez lesz a befutó.

A folytatásban McEnroe ugyanabban a New York-i borbélyüzletben várakozik, teniszközvetítést nézve a telefonján, kíváncsiskodó tekintetek kereszttüzében. Barátja egyszerűen képtelen elhinni, hogyan lehetséges élő közvetítést bárhol figyelemmel kísérni, McEnroe pedig elmagyarázza neki, hogy az Eurosport műsorát televízión, online, tableten és mobiltelefonon keresztül is el lehet érni az Eurosport Playernek köszönhetően.

Antonio Ruiz, az Eurosport marketing alelnöke elmondta: „Olyan reklámot akartunk létrehozni, ami egyszerre mutatja meg New York vicces és energikus oldalát. Erre a feladatra pedig nem is találhattunk volna jobb embert, mint John McEnroe. Ő ismeri ezt a várost és megérti az itt élő embereket is, legalább annyira, mint az US Open történelmi múltját.

John szereplésével két egymástól teljesen eltérő reklámot is készítettünk, amik egy összefüggő történetet mesélnek el. Az első a 2017-es US Open-re reflektál, bemutatja a teniszrajongóknak a verseny történelmének egy szeletét, míg a másik az Eurosport Player felhasználói élményére és a tornához kapcsolódó egyedülálló tartalmaira épít. Rendkívül szórakoztató volt a közös munka, a végeredmény pedig magáért beszél, szerintem ennél jobb módot nem is találhattunk volna az US Open beharangozására.”

Az Eurosport folyamatosan közel 250 órányi élő, exkluzív és egyben világszínvonalú teniszt közvetít Európa-szerte: nem csak a TV-képernyőkön, hanem az Eurosport Playeren és az Eurosport.com oldalon is számíthatunk teniszes tartalmakra. Sőt, az Eurosport Player alkalmazáson keresztül minden meccs elérhető lesz.

McEnroe New York-ban olyan fantasztikus elemzőkhöz és kommentátorokhoz fog csatlakozni az az US Open ideje alatt, mint Boris Becker, Mats Wilander, Barbara Schett, Alex Corretja és Conchita Martinez.

Wilander és Schett vezeti az Eurosport zászlóshajó műsorát (Game, Schett & Mats) a verseny ideje alatt a legfrissebb hírekkel, előrejelzésekkel és interjúkkal a negyedik, és idén egyben utolsó Grand Slam-tornáról.

Ráadásként Patrick Mouratoglou szuperedző, aki végig kísérte Serena Williams 23-szoros Grand Slam-bajnok hihetetlen karrierjét, újra Az Edző bőrébe bújik. Műsorának köszönhetően a rajongók egyedülálló betekintést kaphatnak a játékos és a játéktrendekbe a kiterjesztett valóság segítségével, Mouratoglou egyedülálló szakértelmével kiegészítve

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!