TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Jön a Showder Klub harmincadik évada az RTL KETTŐ-re

 2023. március 31.

Április 9-től 21 órás kezdéssel indul a Showder Klub legújabb, 30. évada az RTL KETTŐ műsorán.

Jön a Showder Klub harmincadik évada az RTL KETTŐ-re

A stand up comedy hazai legendái mellett az utóbbi években megismert fiatal dumagépek is visszatérnek, a nézők rekeszizmai tehát továbbra sem pihenhetnek.

A Showder Klub immár 40 komikust számláló társulata idén tavasszal is görbe, szubjektív és független tükröt állít a viharos közéleti eseményeknek és nem maradnak el a személyes hangvételű, önirónikus poénok sem.

A humor nagykövetei közül újra látható lesz a képernyőn Kiss Ádám, Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Dombóvári István, Felméri Péter, Tóth Edu, Csenki Attila, Orosz György, Somogyi András, Ráskó Eszter, Trabarna. A 30. évadra pedig mellettük már teljes vállszélességgel jelennek meg az „újoncok”, akik az elmúlt évek tehetségkutatóin kerültek a köztudatba: Nagy Kitti, Said Dani, Török Ádám, Noé Bex, Baranyai Barna, Becsei Attila, Ligeti Dani, Gál Dani. Friss humoruk nagyban színesíti és erősíti a Showder Klub palettáját.

Az RTL KETTŐ-n tehát vasárnap esténként ismét a humoré lesz a főszerep!

Műsorinfó: RTL KETTŐ

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!