TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Jön a Showder Klub legújabb évada az RTL KETTŐ-n

 2023. október 06.

A stand up comedy hazai legendái mellett az utóbbi években megismert fiatal dumagépek is visszatérnek, a nézők rekeszizmai tehát továbbra sem pihenhetnek.

Jön a Showder Klub legújabb évada az RTL KETTŐ-n

A Showder Klub immár 40 komikust számláló társulata idén ősszel is görbe, szubjektív és független tükröt állít a viharos közéleti eseményeknek és nem maradnak el a személyes hangvételű, önirónikus poénok sem.

A humor nagykövetei közül újra látható lesz a képernyőn - többek között - Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Rekop Gyuri, Tóth Edu, Csenki Attila, Somogyi András, Musimbe Dennis, Hajdú Balázs és Magyed is. Mellettük az elmúlt évek tehetségkutatóin köztudatba került Said Dani és Noé Bex is friss humorával színesíti és erősíti a Showder Klub palettáját.

Az új, 31. évad bemutatója előtt, október 8-án, az RTL KETTŐ műsorán, szintén 21 órától a Showder Klub Bemutatja: Orosz Gyuri önálló estje lesz látható, egy héttel később, október 15-től pedig minden vasárnap este 21 órától a humoré lesz a főszerep!

Műsorinfó: RTL KETTŐ

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!