TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Jön a Szörnyszakik 2. évada a Disney csatornára

 2024. május 03.

A nagy sikerrel, 23 éve bemutatott Szörny Rt. rajzfilmből a Disney egy sorozatot készített, amely bemutatása után rögtön az egyik legnépszerűbb rajzfilm lett a Disney csatornán. A Szörnyszakik egy nappal azután játszódik, hogy a Szörny Rémlénytársaság elkezdte a gyerekek nevetését gyűjteni rémisztegetésük helyett, Iszony City energiaellátása érdekében. Az első évad áprilisi premiere után rögtön érkezik a második évad is a csatornára, május 6-án.

Jön a Szörnyszakik 2. évada a Disney csatornára

A „Szörnyszakik” (Monsters at Work) sorozat Tylor Tülkmon történetét követi, egy lelkes fiatal szörnyetegét, aki osztályelsőként végzett a Szörny Egyetemen. Tylor már gyerekkora óta arról álmodott, hogy rémisztő lesz, mint a bálványa, James P. Sullivan, ám aznap amikor megérkezik a Szörny Rémlénytársasághoz, hogy megkezdje álommunkáját rémisztőként, megtudja, hogy a rémisztés már a múlté, és most már nevettetéssel foglalkoznak. De még nincs minden veszve. Tylort ideiglenesen a Szörny Rt. Ellátó Csapathoz (SZRECS) küldik, ahol egy számkivetett szerelőcsapattal kell együtt dolgoznia, köztük egy régi barátjával is az egyetemről. Ez a változás összetöri Tylor álmait, de új célt tűz ki maga elé: megtanulja, hogy legyen vicces, és mókamesterré válik.

A május 6-án induló második évadban Tylor állásajánlatot kap a rivális cégtől, a Fear SA-tól, amiért a Szörny Rémlénytársaságnál dolgozó kollégái megkérdőjelezik a hűségét. Miközben a Val-lal való partnersége a szakadék szélén táncol, Tylornak ki kell találnia, hová is tartozik valójában.

A Szörnyszakik második évadának premierje május 6-án lesz a csatornán, 18:40-kor, melyet hetente követnek az új részek ugyanebben az időpontban.

Műsorinfó: Disney Channel

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!