TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Jön a Sztárok a reptéren második évada

 2023. december 29.

Január 8-án folytatódik a Szállj munkába – Sztárok a reptéren második évada. A magyar reality show, amiben közéleti személyiségek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér különböző munkaköreit próbálják ki, tíz epizóddal tér vissza a TV2 műsorára.

Jön a Sztárok a reptéren második évada

Január 8-án hétfőn ismét celebek öltik magukra a munkaruhát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
Bódi Sylvi, Gelencsér Timi, Győrfi Dániel, Kiss Virág, Kozma Dominik, Pásztor Anna, Somhegyi Krisztián, Sydney van den Bosch, Tápai Szabina és Zimány Linda két-két fős csapatokban dolgoznak majd a repülőtéren. A cél az, hogy a munkanap végén minél több kilométert gyűjtsenek a versenyzők, amelyek a fődíj, egy álomutazás távolságát határozzák meg.

A munkavégzés nem csak a kilométerek gyűjtése miatt fontos, hiszen az aktuális napon szorgalmasabban dolgozó csapat jutalomban is részesül. A jutalmuk pedig nem más, mint hogy a repülőtér szállodájában éjszakázhatnak kényelmes körülmények közt, míg a vesztes csapatnak a terminálon kell aludnia.

A produkció műsorvezetője ezúttal is Szabó András Csuti lesz.

A műsor készítői minden ismert szereplő számára igyekeztek a több, mint száz repülőtéri munkakörből olyat találni, amivel valódi kihívások elé állítják őket. A szándék az volt, hogy a versenyzőknek egyedi és érdekes feladatokat válasszanak ki, hogy ezen keresztül bemutathassák a repülőtéri szakmák sokszínű és izgalmas világát.

A Sztárok a reptéren produkció első évada június végén a Kreatív által rendezett Content Marketing versenyen győzedelmeskedett, majd októberben nemzetközi díjat is elnyert, az IPRA Golden World Awards-ot utazás és turizmus kategóriában, illetve a PR News Platinum és a European Excellence Award arany minősítését is megszerezte.

Szállj munkába – Sztárok a reptéren január 8-tól minden hétköznap 21.50-kor a TV2 műsorán.

Műsorinfó: TV2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!