TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Július 11-től visszatér a Cápák Hete a Discovery műsorára

 2021. július 09.

A Discovery 33 éve visszatérő és legjobban várt eseménye, a Cápák Hete július 11. és július 18. között a legnagyobb cápákkal és még nagyobb küzdelmekkel várja a képernyők elé a nézőket! A hét folyamán vadonatúj programokkal, hihetetlen cápás történetekkel és exkluzív JACKASS kiadással találkozhatnak a cápa fanatikusok. A legnagyobb sztárok idén is az óceánok eddig ismeretlen területeire kalauzolják az érdeklődőket, fenomenális betekintést nyújtva a cápák csodálatos és titokzatos világába.

Július 11-től visszatér a Cápák Hete a Discovery műsorára

A világ legelismertebb tengerbiológusaival és tudományos intézményeivel karöltve, a Discovery Channel vadonatúj, innovatív cápakutatási technológiák segítségével mutatja be a világ legkülönlegesebb cápafajait. A CÁPÁK HETE 2021-ben is lenyűgöző betekintést nyújt eddig soha nem látott felvételek segítségével a világ legjelentősebb cápafajainak tengermélyi életébe. A Discovery nézői újabb helyszínekre kalandozhatnak el, ahol többek között bepillantást kaphatnak a legújabb bikacápák viselkedését elemző tanulmányokba is. Az izgalmas programokat igazi sztárparádé teszi majd még színesebbé, amelynek keretében ismét találkozhatunk Mike Tyson-nal és Michael Phelps-szel, valamint egy exkluzív különkiadás keretében a JACKASS nagyágyúi, Johnny Knoxville és Steve-O is felbukkannak a képernyőn.

A következő programok várják a Discovery Channel nézőit július 11-től a CÁPÁK HETE keretében:

EJHA! CÁPÁK HETE!
Robert Irwin először találkozik egy nagy fehér cápával Paul de Gelder és Madison Stewart cápavédők kíséretében. Apja nyomdokaiba lépve a lehető legközelebb szeretne kerülni ezekhez a hihetetlen teremtményekhez, hogy kiderítse, melyik csúcsragadozó uralkodik a táplálkozási lánc legfelsőbb fokán – a krokodilok vagy a nagy fehér cápák?

TYSON ÉS A CÁPÁK
Mike Tyson világhírű nehézsúlyú ökölvívó vízalatti ringbe száll az óceánok rettegett fenevadjaival. Vajon ki kerül ki győztesen az életveszélyes megmérettetésből? Kiderül július 12-én a Discovery műsorán!

CÁPÁK A LEVEGŐBEN – IRÁNY AZ ARANYÉRT
Az Air Jaws csapata, Alison Towner, Dickie Chivell, Chris Fallows és Enrico Gennari visszatérnek Seal Rockba, hogy lefilmezzék az eddigi legmagasabbra kitörő cápa ugrást. A Rocket Shark nevű cápa rekordja 15 méter. Vajon visszatér-e ez a gigantikus fenevad, hogy még magasabbra ugorjon, vagy egy új cápa elhappolja előle a világ legmagasabbra repülő nagy fehér cápája címet?

VISSZATÉRÉS A NAGY FEHÉR BARLANGJÁBA
Dr. Craig O'Connell és Marc Payne visszatérnek oda, ahol korábban váratlanul lefilmeztek egy fiatal nagy fehér cápát. Úgy vélik, hogy még több cápára bukkanhatnak a közelben, ami egy mindent megváltoztató felfedezéshez vezetheti őket.

MICHAEL PHELPS A CÁPÁK ELLEN – A VERSENY
A cápák vitathatatlanul bolygónk egyik leggyorsabb ragadozói. Michael Phelps olimpiai bajnok amerikai úszó most kideríti, hogy gyorsabban úszik-e a tengeri csúcsragadozónál. Vajon ki lesz a győztes?

CÁPÁK HETE A JACKASS-SZEL
Johnny Knoxville Steve-O-t, Chris Pontiust és új Jackass tagokat küld egy CÁPÁK HETE misszióra. Kipróbálnak egy sor cápás mutatványt és mítoszt, így tesztelve bátorságukat és fájdalomküszöbüket Dr. Craig O'Connell segítségével.

NINDZSA CÁPÁK 2. – A MUTÁNSOK
Alaszka jeges vizeinél, valamint New York és Észak-Karolina partjainál Dr. Craig O'Connell, Joe és Lauren Romeiro, Avery Paxton, Madeline Marens és Hap Fatzinger tudósok és cápa-szakértők három olyan cápát fedeztek fel, amelyek egyedülálló és halálos nindzsa készségeket fejlesztettek ki.

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISCOVERYCHANNEL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!