TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Kalandozások a Nemzetiségi Kultúrák Napján

 2016. május 21.

A tavalyi évhez hasonlóan a közmédia idén is megrendezi a Nemzetiségi Kultúrák Napját. Az egész napos élő közvetítéssel és helyszíni bejelentkezésekkel készülő televíziós és rádiós műsorfolyam május 22-én lesz az MTVA csatornáin.

Kalandozások a Nemzetiségi Kultúrák Napján

Az egész napos műsorfolyam célja, hogy a többségi társadalom jobban megismerje a hazánkban élő 13 történelmi nemzetiséget.

Ezen a napon a Duna és a Duna World csatornák mellett az M1 is több helyszínre kapcsol majd élőben, és a rádióműsorokban is hallhatóak lesznek a magyarországi nemzetiségek életével foglalkozó témák. A közmédia több népszerű televíziós műsora is bekapcsolódik a tematikus nap programjába: a Család-barát, a Maradj talpon!, a Magyarország, szeretlek!, és A sokszínű vallás is foglalkozik majd a hazánkban élő nemzetiségek sokszínű kultúrájával. Zenészek, művészek, színészek közreműködésével készült beszélgetések és produkciók, valamint az ország több pontjáról élő bejelentkezések színesítik a programot.

Az MTVA nemzetiségi műsoraiból ismert műsorvezetők mellett a tematikus nap háziasszonyaként Borbás Marcsi kalauzolja a nézőket a különböző kultúrák világába.

A Duna TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/DUNA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!