TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Készüljünk a tavaszra – Szerelem hónapja a TLC műsorán

 2016. február 18.

Idén is exkluzív, minőségi női tartalmakkal várja nézőit a TLC. Kora tavasszal a szerelemmel és párkapcsolatokkal foglalkozó legizgalmasabb sorozatokkal készül a csatorna.

Készüljünk a tavaszra – Szerelem hónapja a TLC műsorán

Jól kezdődött az év a Discovery Networks számára: a Nielsen Közönségmérés adatai alapján az év első hónapjaiban 23%-kal növelte portfóliójának eredményeit a tavalyi évhez képest. A 2,87%-os közönségarány elérésében a Discovery Channel sikere mellett (mely idén januári 1,52%-os közönségaránya 2014 májusa óta a legmagasabb érték) fontos szerepet játszott a portfólió két nőknek szóló csatornája, a TLC és az ID Xtra sikere.

A TLC exkluzív tartalmával Magyarországon piacvezető a nemzetközi életmódcsatornák között, míg az ID Xtra a valós életből vett izgalmas rejtélyeivel, pikáns és borzongató történeteivel ülteti a természetüknél fogva kíváncsi női nézőket a képernyő elé. A TLC közönségaránya tavaly július óta idén januárban volt a legmagasabb (0,78 SHR%). Az ID Xtra nézettsége folyamatosan emelkedett, és 2016. 5. heti közönségaránya (0,64% SHR) a csatorna eddigi legjobb eredménye. (Az adatok forrása: Nielsen Közönségmérés, A1849, 01/01/2016-08/02/2016, teljes nap).

A kora tavasz a szerelem időszaka: a Valentin napot követi a Házasság hete, így a női életmódcsatorna is rendszeresen ezekre a témákra fókuszál. Külföldi jegyesek, akiknek csupán három hónapjuk van eldönteni, összeházasodnak és maradnak Amerikában vagy hazatérnek; egyedülálló felnőttek, akiknek szüleik igyekeznek párt találni; és rendkívüli betegségben szenvedő hétköznapi emberek, akik szintén az igaz szerelmet keresik.

Február 19-én, pénteken a Nem a külső számít című sorozat nyolcrészes második évadában újabb tizenkét olyan egyedi esetet ismerhetünk meg, amelyben átlagos, hétköznapi emberek élnek rendkívüli egészségügyi problémával, és bár kicsit félve, de keresik az igaz szerelmet. A Három hónap múlva esküvő! betekintést ad a külföldi társkeresés és házasságkötés világába. Megismerhetünk hat amerikait, akik szerelmüket az úgynevezett jegyestársi vízummal hozzák az Egyesült Államokba, hogy az együttélés során megtapasztalhassák, eléggé szeretik-e egymást. Három hónap alatt el kell dönteniük, összeházasodnak-e – ha nem, a pár külföldi tagjának azonnal távoznia kell az országból. Egy merész, új társadalmi kísérlet, a Kerítő szülők során a szerelemben balszerencsés férfiak és nők azoknak a kezébe helyezik szerelmi életüket és jövőjüket, akik a legjobban ismerik őket: a szüleikébe. Négy egyedülálló fiatalt ismerhetünk meg a sorozatban, akik nem találják a szerelmet.

A TLC TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/TLC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!