TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Korunk férfiai segítségre szorulnak

 2023. április 21.

Az ország kedvenc humoristái megnyitották az új évadot a Comedy Clubban: Hadházi László legújabb, tévében még soha nem látható önálló estjével folytatódik április 21-én 21:00-tól a Comedy Central stand-upos műsorfolyama. A Légy férfi! a maszkulinitás és a férfiszerepek legégetőbb kérdéseit járja körül parádés humorral és átfogó tanulságokkal.

Korunk férfiai segítségre szorulnak

Az aktualitás és a sokakat érdeklő téma kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy egy humorista jó műsort készítsen – ebben a Comedy Club idei tavaszi évadjának fellépői is egyetértenek. Míg Aranyosi Péter legújabb önálló estjében a mesterembereket és rajtuk keresztül a mai magyar valóságot vette górcső alá, az évad következő részében Hadházi László a régi és modern férfiképről és az abban történt változásokról osztja meg gondolatait és tapasztalatait.

„Nem a politizálás volt a célom, hanem hogy megvizsgáljam, milyen kép él ma a férfiakról, és ki diktálja ezt. Érdekelt az is, hogy az elmúlt 150 évben és a saját életem során hogyan változott mindez” – árulta el a humorista, akiben a világjárvány idején fogant meg a műsor ötlete.

A Légy férfi!-ben arról is beszél a stand-upos, szerinte miként élték meg a nők és a férfiak a járvány alatti bezártságot – ugyanis szerinte volt különbség. „A férfiak kalandvágyóbbak, nekünk szerintem fájdalmasabb volt ez az időszak. Egy nő keresi a biztonságot, a férfiaknál nem ez az első motiváló erő. Volt, ami évezredeken át hasznára vált egy férfinak, és vonzóvá tette: például, ha szangvinikus volt, ha pillanatokon belül képes volt megvédeni a családját. Ma már ezekre nincs szükség, sőt, szinte hátrányos tulajdonságoknak számítanak. Emiatt akartam a pasiknak segíteni eligazodni egy kicsit: ki segít a férfiaknak most? Ki mutatja meg, hogyan kell annak lenni?” – mondta Hadházi.

Mint szinte minden humoristánál, Hadházi Lászlónál is felmerül a kérdés: van-e olyan téma, amivel nem szabad viccelni, vagy amit ő szándékosan kerül? Elárulta, hogy egy valaminek nincs helye a műsorában: „Vannak olyanok, akik nem teremtettek semmit, ami maradandó, csak úgy jutottak oda, ahova, ahogyan Pilátus a krédóba. És ezzel a helyzettel vissza is élnek. Az ő nevüket, remélem, húsz év múlva el fogják felejteni, éppen ezért, bármennyire is az aktuális közélet szereplői, szeretem szándékosan nem megemlíteni őket a műsoraimban.”

Műsorinfó: Comedy Central

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!