TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Kultuszfilmekkel és kreatív promóval indítja a tanévet a Paramount

 2023. augusztus 25.

Az iskolakezdés tematikájára épül a Paramount Network új beharangozó videója, amelyben hét film rövid ízelítőjét látjuk a csatornára jellemzően egyedi stílusban és vizuális megjelenítéssel. A kisfilm az újrahasznosítás jegyében hétköznapi tárgyak ötletes felhasználásával, kizárólag a csapat kreativitását latba vetve készült el. A csatorna tanévindító műsora augusztus 28-án indul.

Kultuszfilmekkel és kreatív promóval indítja a tanévet a Paramount

Szellemes videóval jelentkezett a Paramount Network hazai kreatív csapata a tanévindítás alkalmából. A rövid, ám annál kreatívabb promó stop-motion technikával készült, és nem szokványos összefoglalót nyújt a csatorna hónap eleji kínálatából.

A műsorra tűzött filmekből kivágott egymondatos idézeteket a DIY-videókat idéző animáció kíséri, amelyek pár másodperces, humoros összefoglalói az egyes, a kínálatban szereplő alkotásoknak. Ezek között szerepelnek olyan sulis produkciók, mint a Good Will Hunting, a Step Up-filmek első három része, a Szextúra, az Amerikai pite, az Alkonyat és a Grease: Pomádé.

Az augusztus végétől műsorra tűzött filmek közös eleme az iskola. A főszerepekben tízes-húszas éveik fordulóját taposó fiatalok állnak, mégis színes a paletta, mivel mindegyik történetben másra kerül a hangsúly: van, ahol a féktelen gimis bulikra vagy éppen a lázadásra, míg akad, ahol a tehetség felfedezésének és kibontakoztatásának vágya kerül középpontba. Az egyes esetekben klasszikusnak számító, őszindító sikerfilmek nem csak a nosztalgiára vágyó, de a jelenlegi ifjú korosztályt is megszólíthatják.

„A videóhoz az inspirációt a közösségi médiában terjedő DIY-videók adták, ezt a stílust igyekeztünk visszaadni, ennek szellemében gyakorlatilag nulla büdzséből készítettük, és az újrahasznosítás jegyében azt használtuk fel, amit találtunk. A forgatás két héten keresztül zajlott a Paramount irodában, ahová erre az időre a csapat »betáborozott«; intenzíven, de remek hangulatban zajlott az ötletelés” – árulta el Ecsery Ádám, a Paramount CEE kreatív menedzsere.

A Paramount Network műsorajánló videója megtekinthető a csatorna Facebook-oldalán.

Tanévindító középsulis filmek a Paramount Network csatornáján augusztus 28. és szeptember 4. között minden este 21:00-tól!

Filmek iskolakezdéshez a Paramount Network műsorán:
Augusztus 28. 21:00 – Szextúra
Augusztus 29. 21:00 – Vámpíros film
Augusztus 30. 21:00 – Step Up-trilógia
Augusztus 31. 21:00 – Grease: Pomádé
Szeptember 1. 21:00 – Good Will Hunting
Szeptember 2. 21:00 – Alkonyat
Szeptember 3. 21:00 – Amerikai pite
Szeptember 4. 21:00 – Disturbia


Stáblista:
Producer: Szúdy Csongor
Szenior Producer: Berta Dániel
Kreatív Menedzser: Ecsery Ádám
Produkciós koordinátorok és kézmodellek: Török Dániel, Román Zsófia
GFX: Czurkó Attila
Zene: Szentgáli György
Voice Talent: Pál Tamás

Műsorinfó: Paramount Network

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!