TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Le Mans: az izgalmas jelen és a dicső múlt az Eurosport műsorán

 2018. június 13.

Az Eurosport a múlt előtt tiszteleg, miközben a lehető legmodernebb eszközökkel közvetíti a 2018-as Le Mans-i 24 órás autóversenyt a rajongóknak.

Le Mans: az izgalmas jelen és a dicső múlt az Eurosport műsorán

A csatorna mintegy 38 órányi eredeti programot biztosít majd a 24 órás versenyhez kötődően. Az idei eseményt olyan világhírű autóversenyzők teszik még izgalmasabbá, mint Fernando Alonso, Jenson Button vagy éppen Juan Pablo Montoya.

Az Eurosport közvetítése többek között magába foglalja a legfrissebb híreket és interjúkat a Le Mans Extra LIVE című műsornak köszönhetően, ráadásul az összes edzést is élőben közvetíti a csatorna. Az Eurosport saját gyártású produkciójában, a Legends of Le Mans-ban pedig Tom Kristensen, a kilencszeres Le Mans győztes dán autóversenyző tesztel négy, páratlan múlttal rendelkező történelmi versenyautót, és eddig soha nem látott bepillantást ad abba, hogyan kell vezetni ezeket a nem mindennapi gépeket, különös tekintettel a 13,6 kilométeres La Sarthe körön.

Kristensen emellett az Eurosport élő közvetítéseiben is szerepet játszik majd, végig kísérve minket az élő közvetítés minden egyes izgalmas pillanatán, elemezve a legfontosabb eseményeket. A műsorvezető a stúdióban Neil Cole lesz, akivel közösen az Eurosport legfrissebb innovációival és a kiterjesztett valóság segítségével teszik még izgalmasabbá a versenyt.

Emir Osmanbegovic, az Eurosport tartalomgyártásért felelős alelnöke szerint: „Presztízsével és hihetetlen történelmével a Le Mans továbbra is az egyik legnagyobb sporteseményünk. Éppen ezért elképesztően izgatottak voltunk, hogy egy egyedülálló programtervvel álljunk elő, ami az Eurosport legjobb oldalát mutatja meg. Nem szerénykedek, kimondom, nálunk vannak a legjobb szakemberek, a legizgalmasabb újdonságok és a legnívósabb programok is. Röviden: az Eurosport 2018-ban egyszerűen minden területet lefed.”

Tom Kristensen, kilencszeres Le Mans győztes hozzátette: „Szerencsésnek érzem magam, hogy a szakvéleményem egy olyan versenynél juthat el a széles közönséghez, amelyet mindig is szerettem. Az Eurosport elképesztően jó munkát végzett a verseny felépítésében, a rengeteg izgalmas műsorral. Ilyen például a Legends of Le Mans is - elképesztő élmény volt részt venni a forgatásán. Valakinek, aki ennyire tiszteli a verseny örökségét, igazán meghatározó élmény volt egy lépést visszaugrani az időben, és megtapasztalni a letűnt korok ikonikus autóinak minden tulajdonságát.”

A Le Mans verseny több mint 100 országban rajongók milliói számára lesz elérhető az Eurosport jóvoltából. A csatorna folyamatosan naprakész információkat szolgáltat majd az aktualitásokról az Eurosport applikáción és az egyéb Eurosport platformokon keresztül, így Facebookon, Instagramon vagy éppen Twitteren is.

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!