TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Legendák küldik harcba a hokiválogatottat

 2016. április 25.

Május hetedikén kezdi meg szereplését a magyar jégkorong-válogatott az A-csoportos világbajnokságon. A világversenyt közvetítő Sport TV ajánlójában a nemzeti csapat három korábbi ásza, Kangyal Balázs, Szuper Levente és Tokaji Viktor elegáns szerelésben küldi harcba az utódokat.

Legendák küldik harcba a hokiválogatottat

Hét évvel ezelőtt égett utoljára ilyen hokilázban az egész ország, 2009-ben szerepelt ugyanis a legjobbak között válogatottunk a svájci világbajnokságon. Akkor három+három mérkőzés jutott a nemzeti csapatnak Szlovákia, Kanada és Fehéroroszország, majd pedig a bentmaradásért zajló küzdelemben Dánia, Ausztria és Németország ellen, az idén viszont egy másfajta lebonyolítási rendszernek köszönhetően legalább hétszer csúsznak jégre legjobbjaink, sorrendben Szlovákia, Kanada, Franciaország, Finnország, az Egyesült Államok, Fehéroroszország és Németország ellen.

A vb-t közvetítő Sport TV-n április 25-én debütál a világverseny Tüskecsarnokban forgatott ajánlója, amelyben Kangyal Balázs, Szuper Levente és Tokaji Viktor kapta a főszerepet. A videóban a válogatottban többek között a 2008-as szapporói feljutás során és a 2009-es svájci A-csoportos világbajnokságon együtt szereplő hármas immár nem a jégen, hanem öltönyben, a világ legjobb szurkolótáborával együtt örül a jövő generáció sikereinek.

Szuper Levente is elutazik Szentpétervárra a Sport TV szakértőjeként, Engyel Istvánnal közvetítik a magyar válogatott mérkőzéseit. A válogatottsági rekorder Kangyal Balázs is szakértőként tevékenykedik majd a televízió képernyőjén a vb alatt, Tokaji Viktor pedig a válogatott edzői stábjának tagjaként lesz ott Oroszországban.

„Hogy milyen volt a forgatás? Nagyon hideg, hiszen szokatlan módon nem szerelésben voltunk ott a jég mellett, hanem egy szál ingben és zakóban. A viccet félretéve, nagyon jó hangulatban telt, és szerintem ez az eredményen is látszik. Ami pedig a feladatomat illeti, izgatott vagyok természetesen, és pont arra gondoltam, milyen fantasztikus, hogy a jóisten megadta azt a lehetőséget, hogy azután, hogy játékosként voltam A-csoportos vb-n, most kommentátorként is kipróbálhatom magam” – mondta Szuper Levente a forgatásról és a rá váró feladatról. Kangyal Balázs is élvezte, hogy volt csapattársaival együtt szerepelhetett: „Vicces volt így hárman együtt, nagyon jól éreztem magam. Visszaidézte a régi szép időket, amikor még együtt játszottunk, ugyanúgy viselkedtünk, mint abban az időszakban, pedig már sok idő eltelt azóta. A vb-re utazó csapatnak azt üzenem, hogy élvezzék ki a vb minden pillanatát; have fun, és semmi stressz!”

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!