TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Legyőzheti-e Hamupipőke az Ébredő erőt?

 2016. március 03.

Hangyás hősök és mesés hősnők, bosszúállók és vérbeli apukák is küzdenek a Kids’ Choice Awards idei mezőnyében. A Nickelodeon díjkiosztóján a kedvenc filmek kategóriában ezúttal túlnyomórészt a fantázia szülöttei versengenek egymással és egy galamblelkű apukával a legfiatalabb nézők kegyeiért. Vajon a Hangyaember legyőzi az Ébredő erőt? A nevelt gyermekei elfogadásáért küzdő édesapa népszerűbbnek bizonyul Hamupipőkénél, esetleg Hamupipőke és Leia hercegnő között dől el a harc?

Legyőzheti-e Hamupipőke az Ébredő erőt?

A Kids’ Choice Awards győztesének járó narancssárga léghajóért március 12-én a fantasy képviselői csapnak össze egymással és az emberiséggel, hiszen a jelöltek között olyan alkotások szerepelnek, mint a Star Wars: Az ébredő erő, a Hamupipőke, a Jurassic World és a Megjött apuci. J.J. Abrams rendezésében a Csillagok háborúja új életre kelt, de korántsem biztos, hogy ez elég lesz a trófeához a gyerekek kedvenc filmje kategóriában. Pedig a készítők mindent megtettek a sikerért: Harrison Ford például eltörte a bokáját a forgatás alatt, Abrams pedig a hátán sérült meg, miközben rajta segített. Leia hercegnő, azaz Carrie Fisher eközben 15 kilót fogyott a szerep kedvéért, és arra is hajlandó volt, hogy egy autópálya mellett osztogasson mozijegyeket az autósoknak.

A Nickelodeon díjkiosztójának jelképévé vált zöld löttyért folytatott harcba beleszólhat még a Hangyaember, Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. része valamint a Tökéletes hang 2 és a Hamupipőke - utóbbiak munkatársait kortárs hajstyling kategóriában díjazták a szombati a Make-Up Artists & Hair Stylist Guild Awards-on a Paramount Studios Theater-ben. A Hamupipőke azonban nem csak ezért szerethető: az extra vékony Lily James báli ruháján és hajában 10.000 Swarovski kristályt viselt, és az ikonikus kék estélyiből nyolc is készült a film egyes jeleneteihez – a lépcsőn futáshoz például rövidebbet viselt a színésznő, mint a tánchoz. Hercege eközben nem volt ilyen szerencsés. Richard Madden nadrágja olyan szűk volt, hogy állítólag elsírta magát fájdalmában, és sokat panaszkodott arra is, hogy a táncjelentben nehéz egyszerre tartania Jamest és a nehéz báli ruhát is. A sok szenvedés azonban nyilvánvalóan megérte, hiszen a Hamupipőke több mint 542 millió dollárt hozott világszerte, és ezzel Kenneth Branagh legsikeresebb filmje lett.

A valóság és a képzelet határán mozog eközben a 2015-ös Jurassic World, amelyben a megalomán állatpark tulajdonos kívánságára megalkotják minden idők leghatalmasabb, legrémisztőbb és legéhesebb dinoszauruszát, aki természetesen kiszabadul, és embervadászatba kezd. Az életben maradásért folyatatott harc olyan jól sikerült, hogy a készítők máris törik a fejüket a folytatáson, amelyről annyit lehet tudni, hogy nem a tavalyi mozit jegyző Colin Trevorrow rendezi majd, hiszen ő a Csillagok háborúja 9. részéért felel, ami vélhetően 2019-ben kerülhet a mozikba.

A fantázia szüleményei ellen küzd a Kids’ Choice Awards-on a teljesen emberi Tökéletes hang 2 és a Megjött apuci, utóbbiban Will Ferrell jámbor pótapaként küzd „vetélytársa”, a hiperlaza biológiai apa (Mark Wahlberg) ellen, aki nem könnyíti meg számára, hogy nevelt gyermekei elfogadják őt.

A Nickelodeon nemzetközi sztárversenyének jelöltjeire március 7-én 18:00-ig lehet szavazni a világ minden tájáról. Így a magyar gyerekek is győzelemhez juttathatják a kedvencüket a kca.nick.tv/vote weboldalon.

A Nickelodeon TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/NICKELODEON

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!