TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Lehetetlen küldetésre vállalkoznak az Aranyláz Alaszkában bányászai az új évadban

 2019. október 17.

Ha egyszer kitör az aranyláz, semmi sem állíthatja meg az Aranyláz Alaszkában aranyásóit! A dokumentumfilm bányászai – Parker Schnabel, Tony Beets és Rick Ness – október 24-én, 21.00 órakor új évaddal térnek vissza a képernyőre, hogy együtt valósítsák meg az amerikai álmot. Az új évaddal együtt immáron egy évtizede kísérhetjük figyelemmel az aranybányászat legnagyobb kihívásait, illetve a híres brigád mindennapjait.

Lehetetlen küldetésre vállalkoznak az Aranyláz Alaszkában bányászai az új évadban

Az évad rögtön egy vészhelyzettel veszi kezdetét Klondikében: a vízáteresztő a lehető legrosszabbkor mondja fel a szolgálatot. Ráadásul az arany ára az egekbe szökött, ami újabb aranyásókat csalogatott a vidékre. A bányászoknak óriási kockázatot kell vállalniuk a meggazdagodásért: kénytelenek új vidéken keresgélni.

Az előző évadban Rick Ness több mint egy millió dollár értékű aranyat bányászott ki. A Klondike-i állapotokat látva, úgy dönt, hogy emeli a tétet, és Keno City történelmi bányaváros hegyeibe helyezi át a munkálatokat. A századfordulón az aranyrögök sokakat csábítottak Keno városába. Most Rick-en a sor, hogy felkutassa őket. Ha Rick-nek szerencséje van, multimilliomos lehet. Ha kudarcot vall, becsődölhet…

A több éves kemény munka meghozta gyümölcsét a 25 éves Parker Schnabel számára is. Sikerült valóra váltania az álmát: a maga ura lett. Fél millió dollár értékű aranyat bányászott ki az elmúlt időszakban. A vízáteresztő incidens miatt azonban az összes aranyat egy évad alatt kell kibányásznia. Mindez az elmúlt szezon kibányászott aranymennyiségének a dupláját jelenti. A munkálatok normál esetben akár 3 évet is igénybe vehetnek, így Parker versenyt fut az idővel és a kezdetektől fogva mindent elkövet, hogy sikerrel járjon, annak ellenére, hogy még saját csapata sem bízik a győzelemben.

Tony Beets már előre örül a sikereinek az új évadban. De az ő szerencséje sem tart sokáig: engedély hiányában kénytelen leállítani a munkálatokat az Indian folyónál. A krízist látva három gyermekéhez fordul, hogy megmentsék családi vállalkozásukat a pénzügyi összeomlástól. Gyermekei – Kevin, Monica, és Mike - egytől egyig belevetik magukat az új lelőhelyek megtalálásáért folytatott vadászatba. Az egyre csak növekvő feszültség próbára teszi a köztük lévő családi kötelékeket is.

Az Aranyláz Alaszkában idei évadában a három aranybányásznak és csapatának olyan harcokat kell megvívniuk, amelyekre eddig nem volt példa: igazi krízis alakul ki Klondike vad és barátságtalan vidékén. De egy dolog biztos: ez a brigád soha nem adja fel!

Az Aranyláz Alaszkában című műsort a Raw Television készítette a Discovery Channel megbízásából. A produkcióért Dimitri Doganis, James Bates, Mike Gamson, és Tom Sheahan vezető producerek, valamint Carter Smith társproducer feleltek. A Discovery Channelnél, pedig Carter Figueroa volt a vezető producer, Greg Wolf, pedig a produkciós koordinátor.

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISCOVERYCHANNEL

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!