TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Létay Dóra lesz Lady Gaga

 2016. április 26.

Létay Dóra hangján szólal meg Lady Gaga az Amerikai Horror Story – Hotel című sorozat magyar változatában április 29-től a VIASAT6-on!

Létay Dóra lesz Lady Gaga

Az alakításáért Aranyglóbusz-díjjal jutalmazott Lady Gagát a magyar változatban Létay Dóra szólaltatja meg. A színésznő szerint a történet nagyon jól kitalált, a szereplők nagyon jól játszanak: szerelmi történet, hatalmi harcok, emberi sorsok, de van benne humor is – fogalmazott. Létay Dóra nagyon jó színésznőnek tartja Lady Gagát. Szinkronizálás közben alaposan volt ideje megismerni az az énekes-színésznőt, és úgy találja: Gaga nagyon pontosan, nagyon belülről játszik és nagyon jól áll neki a vámpír szerepe. Létay Dóra szerint Lady Gaga megérdemelten kapta a szerepért az Aranyglóbusz-díjat, a színésznő egyetlen bánata, hogy a magyar verzióért ő nem kaphatja meg az említett szobrot.

Az Amerikai Horror Story ötödik évada Los Angeles belvárosában, a Cortez Hotelben játszódik. A 90 éves múltra visszatekintő épületet nemrégiben vásárolta meg a New York-i divattervező, Will Drake (Cheyenne Jackson). Az ódon falak között démonok és kísértetek is rejtőznek, köztük az alapító James Patrick March (Evan Peters), a heroinfüggő Sally (Sarah Paulson).

A személyzet tagjai közt találjuk a 111 éves vámpírt, Elizabethet, más néven a Grófnőt (Lady Gaga), egykori szeretőjét, Donovant (Matt Bomer), valamint Donovan édesanyját, Irist (Kathy Bates), a transznemű Liz Taylort (Denis O’Hare), valamint a Grófnő bosszúszomjas szeretőjét, Ramona Royale-t (Angela Bassett). Ebbe a különös világba érkezik meg a sorozatgyilkossági ügyben nyomozó detektív, Jon Lowe (Wes Bentley) és csakhamar kiderül: múlt és jelen nagyon is összefügg mindennel és mindenkivel.

Amerikai Horror Story – Hotel – április 29-től minden pénteken 22 órától, dupla epizóddal a VIASAT6 műsorán!

A VIASAT6 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT6

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!