TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Lucas, a pók a világháló után a Cartoonitót is behálózza

 2022. szeptember 30.

A Lucas, a pók a Fresh TV és a WexWorks Media produkciójában indult el 2017-ben rövid YouTube-videók formájában. A hamar felkapott sorozat mára több mint 3,6 millió feliratkozóig jutott. A Cartoonitóra érkező, hosszabb történeteket elmesélő tévésorozatban szélesebb közönség is megismerheti Lucast, aki mellett új szereplők is bemutatkoznak.

Lucas, a pók a világháló után a Cartoonitót is behálózza

A Cartoonito nézői a jószívű, imádnivalóan kedves ugrópók és barátai, Findley, Avocado és Weebiscuit kalandjait követhetik egy emberméretű külvárosi otthonban. A boldog, érdeklődő, zeneszerető, négyéves Lucas azt szeretné, ha minél többen csatlakoznánk hozzá, ahogy felfedezi és megismeri ezt az óriási világot, terjeszti a szeretet és az összetartozás igéjét, miközben rengeteget szórakozik lakótársaival.

A Lucas, a pók tökéletesen beleillik a Cartoonito erőszakmentes felhozatalába, amelynek célja, hogy játszva tanítsa az óvodásokat. A naponta 8 és 14 óra között jelentkező műsorblokk tartalmai nemcsak lekötik a kicsiket, de fejlesztik kreativitásukat, együttérzésre és elfogadásra ösztönzik őket.

Lucas, a pók október 3-ától mindennap 13:00-kor látható a Boomerang Cartoonito blokkjában. Ismétlés 8:30-kor és 11:00-kor.

Műsorinfó: Boomerang

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!