TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ma debütál a Dalmata utca 101 a tévében!

 2019. március 25.

A Disney legújabb animációs sorozata, a Dalmata utca 101 március 25-én, 18:30-kor debütál a Disney Channel képernyőjén. A sorozat legújabb részei megtekinthetőek minden hétköznap, 18:30-kor a Disney Channel-en!

Ma debütál a Dalmata utca 101 a tévében!

A Dalmata utca 101 című animációs sorozatot Dodie Smith 1956-os regénye, és Walt Disney 1961-es, 101 kiskutya című filmje ihlette. A mai fiataloknak szóló új sorozat, a 101 kiskutyák című, 1961-es klasszikus film 21. századi újragondolása, mely egy kutyacsalád életét követi, akik a Dalmata utca 101. szám alatt laknak, Londonban.

A show középpontjában a rangidős kutyakölykök, Dolly és Dylan állnak. A sorozat a testvérpár, illetve további 97 fiatalabb testvérük kalandos mindennapjait mutatja be. Gazdi hiányában, és a dolgozó szülők távollétében, Dollyra és Dylanre hárul a feladat, hogy tartsák a frontot otthon, annak ellenére, hogy végtére ők is csak gyerekek. A sorozat a felelősségteljes gyermeki viselkedést, a felnőtté válás nehézségeit, továbbá a testvéri szeretet fontosságát mutatja be, egy hatalmas család zajos mindennapjain keresztül.

A sorozatot a magyar származású Weigert Miklós rendezte. A forgatókönyvet Maria O’Loughlin írta, executive producer Cara Speller volt.

A sorozat 10 db 2 perces rövid előzetest, 40 db 11 perces részt, és 5 db 22 perces extra epizódot kapott.

A Dalmata utca 101 című vadonat új animációs sorozatban olyan híres szinkronszínészek kölcsönzik hangjukat a pöttyös négylábúaknak, mint Czető Roland (Dylan), Berkes Boglárka (Dolly), Pálmai Szabolcs (Bozontos úr), Bertalan Ágnes (Delilah), Varga Rókus (Doug) és Boldog Emese (Dorothy).

A 11 perces epizódokból álló Dalmata utca 101 című sorozat március 25-től lesz látható a Disney Channel-en, hétköznaponként 18:30-kor.

Az első két epizód magyar címe: Furfangos falkavezér, Kutyaszorítóban

Dalmata utca 101 TV premier: március 25. 18:30

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!