TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

195 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ma érkezik a Blöff és az NCIS: New Orleans legújabb évada

 2019. január 24.

Ma 21:00-kor indul az NCIS: New Orleans új szériája, amelyet ezentúl csütörtök esténként láthatunk az AXN-en. Az Amerikában késő ősszel debütált, legfrissebb, ötödik évad az izgalmas akciókra és a váratlan fordulatokra épít. A sorozat főhőse, Pride (Scott Bakula), túlélte ugyan az előző évad végi támadást, de továbbra is az életéért küzd az intenzíven. Amikor gyerekkori emlékei egy gyilkosság helyszínéül szolgáló konténerből kerülnek elő, akkor szembe kell néznie múltjával és fel kell fednie apja titkait. Csapata közben minden erejével azon fáradozik, hogy elkapja az orgyilkost, az IRA pedig bombatámadással fenyegeti New Orleans városát. Emberrablás, szervkereskedelem, sötét titkok: egyetlen percig sem fogunk unatkozni.

Ma érkezik a Blöff és az NCIS: New Orleans legújabb évada

Az NCIS: New Orleans után a Blöff (Snatch) második évada koronázza meg a napot a VIASAT6-on 22:55-től csütörtökönként. A sorozat végre kiszabadul a nagy sikerű Guy Ritchie film árnyékából, és önálló történetszálon indul el, így hátradőlhetünk, nem kell az eredetihez hasonlítgatnunk. Hőseink, miután kikeveredtek a londoni alvilágból, ezúttal a spanyol Costa del Solon bonyolódnak bele a helyi maffia keszekusza hálójába. A Malagán forgatott második évadban határozottabb kontúrt kapnak a gengszterbanda szereplői, a remek hangulatú, napfényes tengerparton zajló forgatás pedig visszaköszön majd a képernyőn. Charlie Cavendish szerepében továbbra is Rupert Grintet, a Harry Potter sztárját láthatjuk. Spanyol tájak, rengeteg arany és gyémánt, pisztolypárbajok és gengszterek, illegális föld alatti bokszmeccsek, jó zenék, mi más? Ilyen a Blöff.

NCIS: New Orleans 5. évad – országos premier minden csütörtökön 21.00-kor az AXN-en
Blöff 2. évad – országos premier minden csütörtökön 22.55-kor a VIASAT6-on

Az AXN TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/axn
A VIASAT6 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT6

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!