TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ma este élőben közvetíti az RTLII az UEFA Európa Liga döntőt

 2016. május 18.

Ma este 20 órakor élőben közvetíti az RTLII a Liverpool-Sevilla UEFA Európa Liga döntőt. A csatorna 2015-ben három évre szerezte meg a közvetítési jogokat, most az első szezon utolsó meccse következik.

Ma este élőben közvetíti az RTLII az UEFA Európa Liga döntőt

"Szeptember 18-án kezdtünk és nagyon gyorsan lepergett az első idény, melyben a döntőn kívül 14 meccset láthattak élőben a futballszerető nézők." - kezdte Világi Péter az Európa Liga közvetítések futball szakmai vezetője. "A nézettségi adataok azt mutatják, hogy a nézők megszokták és megszerették az európai színvonalú focit az RTLII-n. Az élő meccseken kívül minden játéknapon összefoglalóval és 10 alkalommal magazinműsorral is jelentkeztünk." - tette hozzá Világi Péter az RTLII képviseletében.

A döntőben nagy csatára van kilátás a svájci Baselben. Ha a Liverpool nyer, akkor a következő idényben a Bajnokok Ligájában szerepelhet, a Sevilla pedig az első csapat lehet, amely sorozatban negyedszer hódítja el az UEFA Európa Liga trófeáját.

"Harmincöt perces felvezető műsorral hangolódunk a döntőre, ebben felidézzük a szezon legizgalmasabb történéseit, bemutatjuk hogyan szerepeltek a magyar játékosok az EL-ben és persze latolgatjuk az esélyeket, két korábbi válogatott játékossal Hrutka Jánossal és Lisztes Krisztiánnal." – árulta el Világi Péter.

Az Európa Liga döntő miatt a Hagyjál főzni! című főzőműsor a megszokottól eltérően 19 órakor kezdődik.

Az RTLII TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/RTL2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!