TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ma startol az Észbontók hetedik évada

 2020. április 14.

Kovács Áron vezetésével, dupla premier epizóddal tér vissza ma 19 órakor a VIASAT3 közkedvelt műveletlenségi vetélkedője, az Észbontók. Az új évad felfrissült képi világgal és izgalmas újításokkal érkezik. A vadonatúj részekben ismét népszerű celebpárok próbálják megfejteni a játékosok észjárását: az első héten például a Drága örökösök szereplői, Fekete Linda és Kiss Anna Laura, valamint Mohácsi Norbert és Varga Balázs száll harcba az „elme bajnokságban”.

Ma startol az Észbontók hetedik évada

A szórakoztató saját gyártású műsor, az Észbontók, házigazdája továbbra is Kovács Áron, de több újdonsággal is készül a csatorna. Mind a stúdiódíszlet, mind az észbontó párosok beszélgetéseinek helyszíne megújul. Sőt, a népszerű celebpárosok most egy kilenc héten át tartó “elme bajnokság” keretén belül próbálják megfejteni a játékosok észjárását. Hogy melyik páros érti meg legjobban az észbontókat, és kapja meg a vándordíjat, az csak a döntő hetén derül ki!

A humoros vetélkedő dupla premier epizóddal tér vissza ma 19 órakor, ezt követően pedig 9 héten keresztül minden hétköznap 20 órától láthatjuk majd – többek között – olyan sztárok kíséretében, mint Csonka András, Csuja Imre, a Gáspár Család: Bea, Evelin és Győzike, Fekete Linda, Kiss Anna Laura, Mohácsi Norbert, Varga Balázs, Fésűs Nelly, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Lakatos Márk, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Tápai Szabina vagy épp Vastag Csaba.

Ahogyan az a videóból is kiderül: egy biztos, nevetésből ezúttal sem lesz hiány!

Észbontók 7. évad országos premier: április 14-én 19:00-kor dupla epizód, majd a legújabb rész minden hétköznap 20:00-kor a VIASAT3-on

A VIASAT3 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT3

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!