TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Magyarországon a VIASAT3-on debütál a Feleségek luxuskivitelben

 2017. július 14.

Egyedülálló formátummal, különleges szereplőkkel és mérhetetlen luxussal jelentkezik a VIASAT3 idén ősszel. A Feleségek luxuskivitelben című reality az amerikai The Real Housewives formátum alapján készül.

Magyarországon a VIASAT3-on debütál a Feleségek luxuskivitelben

A The Real Housewives franchise sorozat először 2006-ban a kaliforniai Orange megyében indult el, majd 10 sikeres év után összesen 9 amerikai változata született – Orange megye, New York, Atlanta, New Jersey, Washington DC, Beverley Hills, Miami, Potomac és Dallas városaiban. Ezt követően 2011-ben, miután az NBCUniversal International világpiacra bocsátotta a sorozatot, számos nemzetközi verziója is megjelent. Többek között Melbourne, Sydney, Athén és Párizs után végre Budapesten is bepillantást nyerhetünk olyan fényűző luxusban élő hölgyek kicsit sem mindennapi életébe, akik a sikert, és a sikereik által elért életszínvonalukat többek közt hihetetlen ambíciójuknak, vállalkozó szellemüknek, fáradhatatlan kitartásuknak és kiváló üzleti érzéküknek köszönhetik. A műsor szereplőinek élete igazából olyan, amire minden nő vágyik. Igazi cosmopoliták, nagy gazdagságban élnek, viszont ezzel nem elégedtek meg, hanem kezükbe vették az életük irányítását.

A kamerák azonban nem csupán a lebilincselő pompát, csillogást és kiváltságos életstílust mutatják be, hanem betekintést nyújtanak a jómódban élő feleségek drámai pillanataiba és magánéleti problémáiba is. Hiszen a célok megvalósítása és a felső társadalmi rétegbe való hovatartozás, az állandó megfelelési kényszer rengeteg feszültséggel és stresszes életmóddal jár együtt.

Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks CE regionális programigazgatója elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk ezt az izgalmas formátumot a magyar nézőknek. A VIASAT3 mindig is bátran kísérletezett a formátumokkal, a The Real Housewives-zal pedig idén új szintre emeljük az egyedi tartalmainkat, egyben megduplázva a saját gyártású műsoraink számát.”

A magyar változat forgatása már javában zajlik a főszereplőkkel. Aki pedig ősszel a VIASAT3 kameráit beengedi tehetős mindennapjaiba, az nem más, mint Rubint Réka fitnessguru, Farkas Rita étteremtulajdonos, a filmproducer és modell Csősz Boglárka, az operettszínésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Márfai Dalma, és a modell Vasvári Vivien. Mindannyian különböző egyéniségek, annyi mindenesetre közös bennük, hogy jelentős vagyon áll mögöttük. A heti egy epizóddal jelentkező műsorban időről időre családtagjaik és legjobb barátaik is felbukkannak majd.

A VIASAT3 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT3

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!