TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Május 28-án indul a Sztár Gokart

 2016. május 27.

A legnépszerűbb női, illetve férfi sztárok mérkőznek meg egymással hamarosan az RTL Klubon futó új műsorban, a Sztár Gokartban.

Május 28-án indul a Sztár Gokart

A férfiak mezőnyében ott lesz többek között Dombóvári István, Vastag Csaba, Puskás Péter, Hajdu Steve, Baronits Gábor, Kocsis Tibor, Dobrády Ákos, Bárdosi Sándor. Mindannyian nagyon szeretnek autózni, de a versenyszellem is nagyon ég bennük, így óriási verseny várható közöttük. Miként a hölgyek között is, ahol szintén első rangú a mezőny. Gokartba száll Szabó Zsófi, Barabás Éva, Nádai Anikó, Iszak Eszter, Polyák Lilla, Muri Enikő, Molnár Andrea, Marenec Fruzsi, Balogh Edina, Deutsch Anita és ÉNB Gréti. De csapatverseny is lesz, ahol egy férfi és egy nő alkot majd egy párost. Négy olyan kettős is van, akik az életben is egy párt alkotnak: egy csapatban versenyez Polyák Lilla Gömöri Mátéval, Iszak Eszter Dobrády Ákossal, Deutsch Anita Kinizsi Ottóval, és Nádai Anikó a rendezőként ismert férjével, Kovács Dániel Richárddal. Sőt, egy ötödik csapatban két Éjjel-Nappal Budapest szereplő áll rajthoz: Gréti és Kristóf. 12 férfi és 11 hölgy indul a megmérettetésen. Így 11 csapat lesz, míg Vastag Csaba egyéni indulóként áll rajthoz.

Május 28-ától 8 héten át – szombatonként, 13 órától – a népszerű személyiségek igyekeznek bizonyítani, hogy értenek az autóversenyzéshez is. Lesznek izgalmas üldözések, előzések és nem ritkán ütközések is. A műsorvezető Világi Péter, míg a kommentátor Czollner Gyula lesz.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!