TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Március 1-én érkezik Halle Berry sci-fi sorozata a FEM3-ra

 2016. február 15.

A Steven Spielberg nevével fémjelzett "A létezés határa" főszerepében az Oscar-díjas Halle Berry látható. Mellette a nézők egy másik régi ismerőssel is találkozhatnak, hiszen Molly férjét a Vészhelyzet Kovacs doktora, Goran Visjnic alakítja. A főszereplő Halle Berry magyar hangja pedig Liptai Claudia lesz.

Március 1-én érkezik Halle Berry sci-fi sorozata a FEM3-ra

Molly Woods 13 hónapos expedícióra indul az űrbe, ahol csak magára számíthat. A magányos hónapok alatt felettesei mellett folyamatosan kommunikál családjával, ám 13 órára megszakad a kapcsolat az asztronauta és a Föld között. Senki sem tudja, ez idő alatt mi történt, ám az csak Molly hazatérése után derül ki, mennyire komoly jelentősége van ennek a „kiesett” időszaknak. Egy orvosi vizsgálat alatt kiderül, Molly gyermeket vár. Hátborzongató eseményeket azonban nemcsak ez a történetszál tartogat, hiszen a főhősnő és kutatóként dolgozó férje, John egy robot kisfiút nevel saját gyermekeként. A férfi azon dolgozik, hogy miként élhet egymás mellett ember és robot úgy, hogy közöttük igazi érzelmek, valódi kötődés alakuljon ki.

Sorozatpremier: 2016. 03. 01. kedd 22 órakor

A FEM3 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FEM3

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!