TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Marvel-moziuniverzum és neves kasszasikerek novemberben az RTL Magyarország csatornáin

 2021. október 29.

November 15-től három héten át minden hétköznap este a Marvel-moziuniverzum fantasztikus filmjeivel várja a nézőket a Film+, méghozzá kronológiai sorrendben. Aki esetleg lemaradt valamelyik szuperhős elképesztő kalandjáról, vagy most látogatna el először a Marvel lenyűgöző világába, annak itt a tökéletes alkalom, hiszen a Film+ most segít az eligazodásban. A Marvel-rajongók legnagyobb örömére olyan kasszasikereket mutat be a csatorna, mint az Amerika Kapitány-, a Vasember-, a Thor-, a Bosszúállók-, és A galaxis őrzői-filmek, méghozzá olyan neves színészek főszereplésével, mint Chris Evans, Chris Hemsworth, Chris Pratt, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson vagy Bradley Cooper.

Marvel-moziuniverzum és neves kasszasikerek novemberben az RTL Magyarország csatornáin

Erős hónapja lesz a Film+-nak novemberben, hiszen a Marvel-filmek mellett olyan közönségkedvencek is képernyőre kerülnek, mint az Aquaman Jason Momoa főszereplésével, az Artúr király Clive Owennel, az Arthur király: A kard legendája Charlie Hunnammel, valamint M. Night Shyamalan filmje, az Üveg James McAvoy és Bruce Willis főszereplésével. De jön Christopher Nolan második világháborús eposza, a Dunkirk is többek között Tom Hardy-val, illetve A szellemlovas Nicolas Cage és Eva Mendes főszereplésével.

Az RTL II-n november 14-től folytatódik a NőComment! A vasárnap esténként jelentkező talkshow házigazdája Liptai Claudia lesz, a vendégei pedig a beszélgetések során érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvár- és egyéb híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és a közönséget is érdekelheti. A műsor az adás után visszanézhető az RTL Most felületén.

A Cool egyedülálló A mi kis falunk maratonnal készül, a rajongók nagy örömére november 1-jén 11.00 órától egészen késő estig a pajkaszegiek mulatságos mindennapjairól szól a nap a csatornán. November 15-től pedig hétköznap esténként 19.00 órától újra átélhetjük a falubeliek szórakoztató kalandjait egészen a kezdetektől.

Az RTL+-on és az RTL Most+-on novemberben is folytatódnak az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Ligájának futball mérkőzései! Ha foci, akkor keresd a „+” jelet! Fordulónként, csütörtöki napokon, két mérkőzést közvetít élőben a HD minőségre váltó RTL+, méghozzá olyan neves kommentátorokkal, mint Gundel Takács Gábor, Somos Zoltán és a Sport TV kommentátora, Haraszti Ádám. Aki azonban nem éri be ennyi focival, az RTL Most+ online platformon fordulónként 8 összecsapást nézhet online streamelve, szintén élőben!

Marvel-moziuniverzum filmek – november 15-től minden hétköznap 21.00-kor a Film+-on, NőComment! – november 14-től minden vasárnap 22:15-től az RTL II műsorán, A mi kis falunk maraton – november 1-jén a Cool-on, UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga az RTL+-on!

Az RTLII TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/RTL2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!