TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Mától újra Válótársak az RTL Klub-on

 2016. január 07.

Az RTL Klub népszerű heti filmsorozata, a Válótársak két hét ünnepi szünet után újra a képernyőn! Csütörtök este 21.20-tól ismét nyomon követhetik a nézők a Stohl András, Scherer Péter, Lengyel Tamás, Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter főszereplésével készült sorozat történéseit.

Mától újra Válótársak az RTL Klub-on

Az RTL Klub 2015 őszén indította el a Válótársak című vadonatúj filmsorozatát. A sorozat csatornaátlagon felül teljesít hétről-hétre, átlagosan 23 százalékos közönségarányt elérve a kereskedelmi célcsoportban, toronymagasan nyerve műsorsávját. Az ünnepekre való tekintettel a sorozat két hét szabadságra ment, de január 7-én, csütörtökön, 21.20-tól ismét folytatódik a történet.

A hetedik epizódban is zajlik a főszereplők élete: Szonja (Földes Eszter) közli, hogy terhes és hogy Joci (Lengyel Tamás) az apa. Joci ezt elfogadja, de nem akar vele összeköltözni. Szonja megfenyegeti, hogy akkor elveteti a babát. Bálint (Stohl András) találkozik Emillel, Zsófi (Gubás Gabi) zongoratanár pasijával. Bevallja Zsófinak, hogy Emil (Haumann Máté) egyáltalán nem rossz ember. Dávid (Scherer Péter) és Tamara (Balsai Móni) randiznak, ami szenvedélyes szexszel zárul, Dávid mégis faképnél hagyja Tamarát. Hilda (Börcsök Enikő) megpróbálja rábeszélni Szonját, hogy hagyja el az országot, Szonja viszont a stressz hatására rosszul lesz. Bálint nekimegy valaminek éjszaka a kocsijával tolatás közben, de nem nézi meg, mi volt az…

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!