TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Mike Rowe ismét elvégzi a piszkos munkát

 2022. február 17.

A piszkos munkákat is el kell végeznie valakinek. Mike Rowe, a kemény, kétkezi munkák bajnoka, ismét felkeresi azokat a nőket és férfiakat, akik lehetővé teszik a társadalmunk számára a mindennapi civilizált életet.

Mike Rowe ismét elvégzi a piszkos munkát

Amikor ikonikus sorozatának új évadáról kérdezték Mike Rowe-t, a Keresztapát idézte viccesen “Pont, amikor úgy éreztem kiszállok… azonnal visszarántottak! Viccet félretéve, megtisztel az a sok-sok levél, amit az elmúlt évben a rajongóktól kaptam, amelyekben arra kérnek, hogy térjen vissza kedvenc sorozatuk. Éppen ezért büszkén és izgatottan mutatok be olyan amerikaiakat, akik igazán nem félnek bepiszkolni a kezüket, ha munkáról van szó. Jobb módját el sem tudom képzelni az évkezdésnek.”

“Mike Rowe és a ‘Piszkos Munkák’ a Discovery DNS-ének egyik alapja volt majdnem két évtizedig. Nagyon izgatott vagyok, hogy egy újabb generációnak mutathatjuk be Mike-ot és az őrületes és piszkos munkákat, amikbe beleveti magát.” – mondta Nancy Daniels, a Discovery & Factual márkáért felelős vezetője, majd így folytatta: “Ez a sorozat többet jelent a nehéz munkák kipróbálásánál. Lehetőséget ad arra, hogy bemutassuk azokat az embereket, akik rengeteget tesznek mindennapi életünkért, a tudtunk nélkül.”

A PISZKOS MUNKÁK visszatérésével Mike lehetőséget kap olyan szakmák kipróbálására is, melyekre eddig nem volt esélye. Többtucat építési munkálaton vett már részt, azonban ebben az évadban minden fantáziát túlszárnyalnak majd a kihívásai.

Az évadpremierben Mike egy olyan csapattal találkozik, akik az amerikai infrastruktúra kiépítéséért felelősek. Naponta milliók vezetnek végig monumentális hidakon vagy az autópályák egy részén, de mégis mi kell ahhoz, hogy ezek a complex és létfontosságú utak megépüljenek?

Mike bekapcsolódik az embert próbáló körülményekben és melegben dolgozó ácsok munkájába, akik nap mint nap az infrastruktúra fémszerkezetén dolgoznak, ezek után pedig Tampába utazva olyan munkásokkal találkozik, akiknek egy nap alatt kell befejezniük egy egész híd vasbeton szerkezetét. Az ő munkájuk egyszerre művészi és elengedhetetlen is, ám alkotásaikat mindig beton fedi – amit nem látunk, az nincs is - de ennek most vége. Mike készen áll rivaldafénybe helyezni őket, ám tartani tudja-e a lépést a gyors ütemezéssel és feszített munkával? Az építkezések mellett Mike felveszi a harcot a rozsdával is és kipróbálja hogyan kell az építkezésekhez használt acélt egy 850 fokos cink fürdővel galvanizálni.

Legyen szó víztározó takarítókról, mozgólépcső karbantartókról vagy harctéri orvosokról, minden epizód olyan ritkán említett hősöket mutat be, akiken egész közösségek mindennapjai múlnak. Mike azoknak is besegít, akik mindenféle támadásoktól védik meg hazájukat, még ha ez foszforeszkáló skorpiók elleni harcokkal is jár.

A nagy sikernek örvendő sorozat, amely 2005-ben debütált a Discovery képernyőjén, egy limitált évad keretein belül tér vissza, hogy ismét bemutassa Amerika meg nem említett hőseit. Piszkoljuk be magunkat újra!

Műsorinfó: Discovery Channel

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!