TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Milliárdos álruhában

 2019. szeptember 02.

Glenn Stearns milliárdos még mindig hisz az amerikai álomban. Olyan nagyszabású kihívásra készül, amelyet a legtöbben lehetetlennek tartanak: be akarja bizonyítani, hogy a megfelelő tudás birtokában bárki sikeres lehet az országában. Az önerejéből lett milliárdos kalandjait a Discovery legújabb sorozatában, a Milliárdos álruhában című dokumentumfilmben kísérhetjük figyelemmel, amely szeptember 5-én, csütörtökön, 20.00 órakor veszi kezdetét a Discovery Channel műsorán. Vajon 90 nap leforgása alatt sikerül létrehoznia egy milliós értékű vállalatot?

Milliárdos álruhában

Glenn mindössze 100 dollárral a zsebében vág neki a Pennsylvania állambeli Erie-nek, ahol egy “Glenn Bryant” nevezetű hétköznapi embernek adja ki magát, aki az elmúlt 30 évet Amerika vállalati világában töltötte, de mindig is arról álmodott, hogy saját vállalkozása legyen. A tisztességes játék érdekében nem fogja felfedni valódi kilétét és kapcsolatait, valamint vagyonát sem használhatja. Csupán azokat az irányelveket, és módszereket veti be, amelyek mára milliárdossá tették. Útközben megosztja velünk azokat a gyakorlati praktikákat és tudást az elmúlt 30 évből, amelyekkel megcsinálta a maga szerencséjét. A siker érdekében elő kell állnia egy millió dolláros ötlettel, és találnia kell egy üzleti partnert, akivel megvalósíthatják azt.

Glenn származása a bizonyíték arra, hogy milyen hosszú utat tett meg idáig. Egy munkásosztálybeli családba született, diszlexiát állapítottak meg nála. Ha mindez nem lenne elég, 14 évesen lett apa. Mindezek ellenére teljes gőzzel előretört: a családjában elsőként elvégezte az egyetemet, és megküzdött mindenért, amit megkeresett. Mára Glenn-t utolérte a szerencse, és egyike a világ legbefolyásosabb embereinek. Vajon ugyanúgy bizalmat szavaztak volna neki a pennsylvaniai Erie munkásosztályában is?

90 nap után Glenn felfedi valódi önmagát, és megfűszerezi a játékot – a legjobban teljesítő csapattagok részvényt kapnak az új cégben, és kulcsfontosságú szerepet annak működtetésében. Egy pártatlan pénzügyi szakértő szintén meg fogja becsülni az új vállalat értékét, hogy lássák sikerült-e elérniük a kitűzött célt. Ha egymillió dollár szűkében lesznek, Glenn a saját zsebéből fogja kipótolni az összeget az üzlethez. Így függetlenül attól, hogy Glenn kihívása sikeres lesz, vagy sem, azok az emberek mindenképp nyernek, akik segítettek neki a semmiből összehozni egy üzletet.

A nézők legelőször szeptember 5-én, 20.00 órakor találkozhatnak a nagyszívű milliárdossal a Discovery Channel műsorán! A sorozat iránt érdeklődők bátran bekapcsolódhatnak az online beszélgetésekbe is az #UndercoverBillionaire hashtag Facebookon, Instagramon, vagy Twitteren való használatával.

A Milliárdos álruhában című sorozatot a This is just a Test készítette a Discovery Channel megbízásából – köztük Aengus James, Colin King Miller, Tim Warren, és Cynthia Childs vezető producerek, valamint Melinda Cea társproducer közreműködésével. A Discovery Channel esetében, Joseph Boyle, és Carter Figueroa voltak a vezető producerek, Jessica Mollo, pedig a társproducer.

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISCOVERYCHANNEL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!