TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Minden eddiginél veszélyesebb bűnözők és soha nem látott túszdráma az AXN-en

 2017. április 04.

Hamisítatlan túszdráma, gátlástalan bűnözők, kegyetlen sorozatgyilkosok és valódi hősök az AXN műsorán. Április 4-én, Magyarországon eddig még soha nem látott részekkel tér vissza a kultikus, amerikai krimisorozat, a Gyilkos elmék 12. évada, valamint országos tévépremierként érkezik a Váltságdíj című akció-krimisorozat, az X-akták producerétől.

Minden eddiginél veszélyesebb bűnözők és soha nem látott túszdráma az AXN-en

Április 4-én, Magyarországon eddig még soha nem látott részekkel tér vissza a kultikus, amerikai krimisorozat; a Gyilkos elmék (Criminal Minds) 12. évada. A hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvendő sorozatban az FBI Viselkedéskutató Egységének legveszélyesebb ügyeibe nyerünk betekintést. A csapat elsőszámú feladata, hogy a világ leggátlástalanabb bűnözőinek és legkönyörtelenebb gyilkosainak minden gondolatatát megismerjék és megakadályozzák kegyetlen tetteik végrehajtását. Az új évad rengeteg titkot és izgalmat hoz a rajongóknak, szinte az összes közönségkedvenc karakter visszatér az új szériában. Az első epizódban az újoncként csatlakozott Luke Alvez (Adam Rodriguez) ügynökkel máris 13 börtönből megszökött sorozatgyilkos nyomába eredünk.

				</p>
			</div>
		</div>

				</div>
		<!-- CONTENT END -->
		<!-- RIGHT START -->
				<div class=

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!