TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Minden történést közvetít a Le Mans-ról az Eurosport

 2017. június 16.

Minden történést élőben közvetít az idei 85. Le Mans-i 24 órás autóversenyről az Eurosport, a mintegy 38 órányi közvetítést kiterjesztett valóság technológiára alapuló elemzések és a kilencszeres Le Mans győztes Tom Kristensen exkluzív kommentárjai teszik igazi csemegévé a motorsport szerelmesei számára. Az előfutamok már szerdán elindultak, maga a 24 órás verseny pedig június 17 szombaton 15 órakor kezdődik, és másnap ugyanekkor fejeződik be.

Minden történést közvetít a Le Mans-ról az Eurosport

Olyan legendás autóversenyzők állnak fel az idén a futam rajtvonalához a világ minden tájáról, mint Rubens Barrichello, Anthony Davidson, Giancarlo Fisichella, Sebastien Buemi és Bruno Senna. Az Eurosport pedig minden egyes kört közvetít az eseményről a startot jelző lámpák felgyulladásától a verseny leintő kockás zászlóig. Tom Kristensen pedig a kiterjesztett valóság technológiát segítségül hívva a pálya leghírhedtebb szakaszaihoz is elkalauzolja a nézőket, boncolgatva azok jellemzőit.

A Le Mans-i 24 órás megmérettetés egyike a világ legnagyobb múltú autóversenyinek. Először 1923-ban rendezték meg a Le Mans közelében található sarthe-i versenypályán. Az eredeti kör 10726 mérföld hosszú volt, majd először 1929-ben rövidítettek rajta, aztán 3 évvel később ismételten úgy döntöttek a szervezők, hogy újra csökkentik a távot. A versenyt többnyire június elején rendezik meg, de 1968-ban, a francia munkások sztrájkja miatt egészen szeptemberig elhalasztották. A versenyre az egész világ figyel: az idén összesen 190 ország 802 millió nézőjéhez jutnak el a különböző tévétársaságok közvetítései.

Petter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója elmondta: „A motorsport rajongók naptárában piros betűkkel szerepel a Le Mans időpontja, hiszen ez az egyik legrégebbi, legkeményebb és legizgalmasabb verseny. Örömmel tölt el, hogy ismét mi oszthatjuk meg ezt az élményt a rajongókkal Európa-szerte”

Az Eurosport közvetítéseit vezető, kilencszeres Le Mans győztes Tom Kristensen elmondta: „Nem titok, hogy a Le Mans igazán közel áll a szívemhez, számos fantasztikus emlékem fűződik hozzá. Izgatott vagyok, hogy ismét itt lehetek a történések középpontjában, igaz, nem a volán mögött, hanem az Eurosport stábját erősítve”.

MINDEN PILLANATOT ÉLŐBEN LÁTHATUNK
38 ÓRÁNYI közvetítés Le Mans-ról a hét folyamán – és ÉLŐ közvetítés a verseny ideje alatt az Eurosporton és az Eurosport Playeren.

BENNFENTES INFORMÁCIÓK
A kilencszeres Le Mans győztes Tom Kristensen, más néven Mr. Le Mans, az aktuális adatokat felhasználva egyedi információkat fog közölni a versenyről egy egész héten át, a rajongók legnagyobb örömére.

AZ EUROSPORT INNOVÁCIÓI
Az Eurosport olyan helyekre is elviszi a rajongókat, amikről eddig még álmodni sem mertek. A 3D technológia és az elemzések segítségével egyenesen a verseny szívében találhatják magukat. Az élmény páratlan és egyben magával ragadó lesz a nézők számára.

A RAJONGÓK EGY PERCET SEM HAGYNAK KI
Otthon vagy út közben? 2017-ben ez már nem lehet kifogás arra, hogy lemaradtál ezekről a lélegzetelállító akciókról, hiszen minden egyes percet élőben közvetítünk az Eurosport Playeren, legyen akár tableted, akár okostelefonod.

VÁLTOZATOS LE MANS TARTAMAK CSAK AZ EUROSPORTON
A Le Mans egy több, mint 24 órás verseny, ami a felhajtásról, a ragyogásról szól. Az Eurosport az idei verseny mellett egy visszatekintéssel is készül a 2016-os eseményről. A Le Mans Extra, a verseny napi műsora pedig hírekkel, kitekintésekkel és interjúkkal fog jelentkezni egyenesen a híres versenypályáról.

A legfontosabb események:
A tesztet és a kvalifikációs versenyt is ÉLŐBEN közvetíti az Eurosport szerdán és csütörtökön.

A legendás Tom Kristensen fogja elemezni a Le Mans minden fontos pillanatát a verseny ideje alatt, a Le Mans Coach-ban.

A Le Mans Extra a verseny előtti szerdán és csütörtökön indul, amelyben áttekinthetjük a teszteket, de szombaton, a verseny előtt is adásban lesz. Az Eurosport 2017-es Le Mans-i közvetítésének összegzése az utolsó, verseny utáni Le Mans Extra-ban, szombaton lesz.

A hétvégén lemaradtál valamiről? Az Eurosport a versenyt követő vasárnap este megmutatja a legjobb pillanatokat a 2017-es megmérettetésről.

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!