TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

195 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Minél több indulat éri, annál jobb a Modern család

 2019. november 28.

A markáns széria 10. évada december 4-én este érkezik a Comedy Central képernyőjére, amit a humorcsatorna szokatlanul bevállalós öniróniával vezet fel. Az on-air reklámspot és metróposzterek mellett több online videó is készül, melyek alapja: ha a konzervatívabb ízlésű ellendrukkerek lehúzzák a megosztó sorozatot, a nyitottabb, igazi rajongók biztosan imádni fogják az új, majd a befejező évadot is!

Minél több indulat éri, annál jobb a Modern család

A Modern család szitkom világszerte jelentős közönségsikernek örvend, hazánkban azonban sok ellendrukkere is akad. Mint szinte minden kultikus sorozatnál, itt is erősen megoszlanak a nézői vélemények, ami nem csoda, hiszen Dunphy-ék és Pritchették úgy viccesek, hogy közben sokszor hiúk, önelégültek, hazudozósak, és esetenként az értékrendjük sem éppen kifogástalan. Sokkal megengedőbb, nyitottabb szemléletűek, mint a hazai közönség nagy része, ez pedig sokaknál kihúzza a gyufát. A széria hangos ellendrukkerei nem fukarkodnak az erőltetett, unalmas, nézhetetlen, borzalmas és hasonló jelzőkkel.

A Comedy Central nem éppen szokványos módon összegyűjtötte és a kirakatba tette a legércesebb negatív nézői kommenteket, mint például „kihúztam a tévéújságból”, „az én időmben nem mutogatták az abnormálisakat a tévében” vagy „erkölcsi no go zóna”. Ezek a sarkos megjegyzések is alátámasztják ugyanis, hogy, ha így vélekednek, akik nem kifejezetten szívelik a sorozat világát, akkor az igazi rajongók garantáltan imádni fogják az ő ízlésükhöz közelebb álló szitkom új évadát is!
A jubileumi évadot felvezető kampány 45 másodperces reklámspotja már fut a csatornán és a Facebook oldalon, december 1-jétől pedig fővárosi metróhirdetéseken is találkozhatunk a széria ikonikus szereplőivel.

A folytatásban olyan online videókkal jelentkezik majd a csatorna, melyekben a szereplők magyar hangjai, Gergely Róbert (Phil Dunphy), Kerekes József (Cameron Tucker) és Peller Anna (Gloria Delgado-Pritchett) reagálnak karaktereik stílusában és hangjaival a sorozatra érkező szidalmazó kommentekre.
A sorozat 11., egyben befejező évada tavasszal várható a csatornán, az amerikai premierrel párhuzamosan.

Modern Család 10. évad – premier december 4-én, 19:00-tól, friss epizódok és ismétlések minden hétköznap este és hétvégén 11:55-től a Comedy Central képernyőjén.

A Comedy Central TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/COMEDY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!