TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Nagyzenekar húzza el a South Park nótáját

 2022. február 07.

Február 7-én, hétfő éjféltől újra ellátogathatnak a tévénézők a legmocskosabb szájú coloradói kisvárosba. A South Park magyar szinkronnal érkező 25. szezonja ráadásul egy fantasztikus nemzetközi promóval érkezik a képernyőkre, amelyben egy broadwayi zenekar dolgozza fel az ikonikus betétdalt. Így a nézők egy grandiózus hangulatébresztővel készülhetnek Stan, Kyle, Kenny és Cartman új, polgárpukkasztó kalandjaira.

Nagyzenekar húzza el a South Park nótáját

Sosem volt idegen a South Park világától, hogy zeneileg odategyék magukat a készítők – sőt, a Nagyobb, hosszabb és vágatlan című egész estés mozifilm egy hamisítatlan musicalként írta be magát a filmtörténetbe. A 25. évad kapcsán érkező promóvideókban ismét a hangjegyek kapták a főszerepet: a legendás főcímzenét nagyzenekari kíséretben hallhatjuk pacsirtatorkú vokalisták előadásában. A négy coloradói negyedikes pedig páholyból nézheti az előadást, melyet a végén egy stílusukhoz méltó alfarhanggal koronáznak meg.

A South Park jó ideje nem jelentkezett teljes szezonnal, és tulajdonképpen a világjárvány alatt érkező epizódok – például a Járványügyi és Oltásügyi különkiadások – jelentették a rajongók számára a 24. évadot. Most azonban megérkezett a folytatás: a szatirikus animáció pedig továbbra sem rest gúnyt űzni a korszellemből. Senki sincs biztonságban!

South Park 25. évad – új részek minden február 7-től minden hétfőn 24:00-tól!

Műsorinfó: Comedy Central

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!