TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Népszerű vígjátéksorozatok otthona lesz az RTL KETTŐ

 2023. december 08.

December 18-tól vadonatúj műsorkínálattal folytatja az RTL KETTŐ, a megújulásban a főszerepet a szituációs komédia műfajának nagyjai kapják az RTL Magyarország portfóliójába tartozó csatornán. Hamarosan olyan klasszikusok színesítik majd a hétköznapokat, mint a Jóbarátok, az Agymenők, a Két pasi – meg egy kicsi, a Jim szerint a világ és az Anyák gyöngye.

Népszerű vígjátéksorozatok otthona lesz az RTL KETTŐ

A nevetés már korábban is szerves része volt az RTL KETTŐ kínálatának, hiszen a csatornán már évek óta láthatóak a Showder Klub évadjai, amelyek közül a legújabbat továbbra is vasárnaponként 21 órától követhetik majd a nézők. Azonban a csatorna kínálata idén év végétől átalakul: még decemberben érkezik a Kockafejek című Emmy-díjas angol komédia sorozat, az Agymenő kávézó, amely nagyrészt Miranda Hart Miranda című brit sitcomján alapul, melynek főszereplője az Agymenők sorozat Amy-je, Mayim Bialik.

Már év végétől láthatóak lesznek olyan ismert és elismert sorozatok is, mint a Két pasi – meg egy kicsi, a Jim szerint a világ vagy az Anyák gyöngye. A megújult sitcom csatornán minden hétköznap 21 órától kiderül, hogy mi történik, amikor Charlie (Charlie Sheen) – a megrögzött agglegény – jól megszokott laza és kényelmes életmódja hirtelen véget ér, mert bátyja beköltözik hozzá a fiával, innentől pedig ők a Két pasi – meg egy kicsi. A délutáni órákban a középpontban a kisgyerekes apuka (Jim Belushi) és családja lesznek a Jim szerint a világ című sorozatban, majd később Christy és Bonnie, a hihetetlenül vicces anya-lánya páros nyújtanak önfeledt szórakozást minden hétköznap 16 órától az Anyák gyöngyében, Anna Faris és az Oscar-díjas Allison Janney főszereplésével.

Januártól újabb közönségkedvenc sorozatokkal bővül az RTL KETTŐ kínálata

A következő év elejétől pedig olyan népszerű vígjátéksorozatok otthonává is válik majd a csatorna, mint az Egy rém rendes család – a már jól ismert családfő, Al Bundy szerepében Ed O’Neill-lel –, vagy a Családom és egyéb emberfajták című televíziós sorozat, amely évek óta sokak kedvence.

Azonban a megújulás talán egyik legjobban várt sorozata a jövőre 30 éves, világsikerű sitcom-sorozat, a Jóbarátok. Januártól a hat jóbarát mindennapjait hétköznap délutánonként négy egymást követő epizódban követhetjük majd az RTL KETTŐ csatornán. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer főszereplésével számtalan szakmai díjat és elismerést zsebelt be az alkotás az évek során, a helyzet pedig hasonló az elméleti fizika nagymestereivel is, akik Jim Parsons-zal az élen, az Agymenők című sorozattal szintén beírták magukat a TV-történelembe. Sheldon Cooper és a többi menő agy története szintén hétköznaponként lesz látható az RTL KETTŐ-n.

Az RTL KETTŐ december 18-tól várja vadonatúj műsorkínálatával a nézőket!

Műsorinfó: RTL KETTŐ

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!